Klubbkveld med markering av o-karusellen og tur-orienteringen

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 2. Nov 2018

Onsdag 14. november avholdes det klubbkveld på skistua på Eidsvoll verk. Tradisjon tro deles det ut premier ifm årets o-karusell og merker ifm turorienteringen. Vi har også hatt en fin gjeng med rekrutter som vil bli markert

Det blir også trekning av premie til en av de oppmøtte.

Oppmøte kl 1800. Det serveres kaker og kaffe.

Velkommen!

Hilsen styret
Klubbkarusell i nattorientering

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 4. Okt 2018

Eidsvoll orienteringslags klubbkarusell i nattorientering er godt i gang. To løp er allerede avholdt i Finnkollen og på Bergermoen. Resultatlister for begge løpene ligger på http://www.eidsvollorientering.no/p/10513/klubbkarusell.

Neste løp i karusellen arrangeres mandag 8. okotber helt sør i Staviåsen med parkering/samlingsplass ved Sundet gård. Det er merket fra krysset Trondheimsvegen - Sagvegen på Eidsvoll Verk. Fri start mellom kl. 19:30 og 20:30.

Påmelding ved oppmøte på samlingsplass (30,- kroner for 17- år og eldre, gratis for barn og ungdom, VIPPS eller kontant).

Det tilbys som vanlig tre løyper (med forbehold om mindre justeringer):

  • 3,8 km vanskelig
  • 2,5 km vanskelig
  • 1,9 km enkel løype tilpasset barn og andre nybegynnere.

Kartet er i målestokk 1:7 500 og nytt av året.

Husk hodelykt og kompass!

Vel møtt!Kraftløpet 2018

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 4. Okt 2018

Da er den 40. utgaven av Kraftløpet historie. Vi gratulerer Alan Cherry som suveren vinner av jubileumsutgaven. De historiekyndige får avgjøre om det er tidenes klareste seier.

På Kraftkorten var kvinnene sterkest. Katja Synsfjell og Ingvild Tømta var i mål så vidt foran Tommy Skårbø. På Kraftkorten deltok også vinneren av det aller første Kraftløpet i 1979, Tron Erik Hovind.

På Kraftsprinten var det kamp mellom generasjonene, og denne gangen var foreldregenerasjonen, ved Geir Johan Andersen, raskest.

Samleside for Kraftløpet 2018 med resultater, strekktider, bilder, kart, mv. ligger på http://www.eidsvollorientering.no/p/37106/2018.Kraftløpet 2018 - 40 år

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 8. Sep 2018

Eidsvoll o-lag inviterer igjen til en skikkelig kraftprøve på senhøsten, i år for 40. gang. Dette skjer lørdag 22. september med oppmøte på Skistua Eidsvoll Verk. Her kan du lese invitasjonen og påmeldingsdetaljer. Innbydelse 2018.pdfTakk for innsatsen

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 19. Aug 2018

Takk for god innsats til alle medlemmene som bisto under dagens Romeriksløp på Staviåsen.

De aller fleste av 520 deltakere virket godt fornøyd med løyper og arrangement. 

Med ca 20 grader og sol så spilte været også på lag.


Artig også å se mange Raumar-rekrutter ute i løypene.


Vel blåst.  

Harald Opsahl, løpsleder.Romeriksløpet 2018

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 14. Aug 2018

Førstkommende søndag arrangerer Eidsvoll o-lag sammen med de andre Raumarklubbene kretsløp på Skistua ved Nebbenes på kartet Staviåsen. Det er i skrivende stund ca 400 påmeldte. I løpet inngår også Trimtex cup for 13-16 åringer.

Informasjon om løpet kan hentes her: http://eventor.orientering.no/...

Her er noen bilder fra samlingsplass og terrenget.

Nå kan du dra på stolpejakt i Eidsvoll

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 2. Jun 2018

Totalt 20 stolper er satt ut i området Vilberg (Eidsvoll sentrum) og Råholt. Stolpejakten går ut på å finne stolper ute i terrenget. Stolpene registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned stolpejakt-appen på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. 

Alle kan delta og det koster ikke noe å være med. 

Kart kan hentes på: (alternativt lastes ned på mobil, eller på stolpejakten.no)

- Sporten Eidsvoll

-  Eidsvoll kommune

Utrekkspremier blant de som registrere seg (med telefon på stolper).

Se også på stolpejakten sine sider: https://stolpejakten.no/omraad...Drømmevær under Drømmemila

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 30. Mai 2018

Eidsvoll Orienteringslag arrangerte for 24. gang sprintløpet "Drømmemila". Tradisjonen tro gikk løpet over en "mile" (dvs. 1,6 km i luftlinje), derav navnet. I tillegg var det en rekruttløype på 0,7 km. Begge løypene hadde start og mål ved Råholt skole og både skoleområdet og boligfeltet og friområdene øst for skolen ble benyttet.

Strålende vær og temperaturer opp mot 30 grader skremte ikke o-løperne fra å delta, og 71 løpere deltok. Forholdene gjorde at det var krevende nok å holde hodet kaldt og tempoet opp, selv i de relativt korte løypene.

Raskeste løper i herreklassen var Anders Horvei fra Frogner IL mens raskeste dame var Ingvild Tømta fra Hurdal OL. De gjorde unna Drømmemila på hhv. 9:46 og 11:41, noe som ga klar seier i begge klasser. Ingvild vant forøvrig Drømmemila allerede i 2003, for 15 år siden. Det var 44 deltakere i herreklassen og 17 deltagere i dameklassen. I rekruttklassen var det 10 deltagere.

Drømmemila ble som vanlig gjennomført under kyndig ledelse av Lars Saxhaug.

Resultater ligger på http://eventor.orientering.no/ og på http://brikkesys.no/.

Kart: Drømmemila og rekruttløypa.

Flere bilder fra Drømmemila finner dere her.Onsdag 30. mai arrangeres Drømmemila

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 21. Mai 2018

Eidsvoll orienteringslags tradisjonelle sprintløp i orientering arrangeres onsdag 30. mai fra Råholt skole. Dette er 24. gang Drømmemila arrangeres.


Samlingsplass ved Vilberg ungdomsskole under Drømmemila 2016.


Tradisjonen tro blir det to løyper: selve "Drømmemila" over ca. 1609 meter og en nybegynnerløype på 800 meter. Drømmemila har "mange" poster, mens nybegynnerløypa har 5 poster. Løypene går i området rundt Råholt skole og terrenget består av boligområde, skoleområde og skog.

Orienteringsløpet er åpent for alle og påmelding gjøres på samlingsplass ved Råholt skole (kr. 30,- for eksterne løpere). Det er fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

For mer informasjon, se invitasjonen. Løpet inngår i Raumarkarusellen.

Rapport fra Drømmemila 2016 ligger her.Klubbkarusellen i orientering starter tirsdag 15. mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Mai 2018

Eidsvoll orienteringslag inviterer til årets klubbkarusell i orientering. EOL-karusellen består av åtte orienteringsløp og er åpen for alle. På hvert løp tilbys løyper for alle, fra enkle nybegynnerløyper til krevende løyper for de erfarne. Påmelding på samlingsplass (kr. 30 for voksne, gratis for barn). Fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

Første løp er tirsdag 15. mai fra Sundbyvegen 3 (KP Maskin, tidligere Alny glass, ved Sundby), i det nordvestre hjørnet av Bergermoen. Vel møtt!
Turorientering 2018 - oppstart 13. mai

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 26. Apr 2018

Vi ligger nå i planleggingsfasen av ny sesong for turorienteringen. Grunnet den seine våren vil oppstart i år bli en til to uker seinere enn vanlig. Foreløpige prognoser tilsier at vi har oppstart søndag 13. mai

Slik ser det ut på Staviåsen i dag (lørdag 28. april) som vil ha 10 turo-poster i år.


Dette er en post

Og her kommer det en post

Utsikt til Eidsvollsbygningen
Høy fart i Raumar sprint-karusell

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 18. Apr 2018


47 løpere fra Øvre Romerike fant veien til Eidsvoll videregående skole da Eidsvoll orienteringslag arrangerte løp nr. 2 i Raumar sprint-karusell onsdag 18. april 2018.

Alle deltagerne, fra ferske rekrutter på 8 år til rutinerte veteraner på 70+, fikk utfordret seg i en valgfri løype. Tre løyper ble tilbudt: en kort løype på 0,7 km rundt Eidsvoll vgs, samt to lengre løyper på 2,0 og 2,9 km som utfordret løperne både på finorientering, veivalg og løpskapasitet. Diskusjonen gikk livlig etter løpet om hvilke veivalg som var best.

Flere bilder fra løpet ligger her.

Kart med løyper: D/H KortD/H Mellom og D/H Lang.

Resultater på http://eventor.orientering.no/ og http://brikkesys.no/.

Raumar-karusellen fortsetter med løp neste onsdag (25.04.2018) ved Gjerdrum ungdomsskole. Terminlista for Raumar-karusellen ligger på http://raumar.net/arrangement/raumar-o-karusell/raumar-karusell-2018/

Neste orienteringsløp i Eidsvoll er Raumar-karusell onsdag 9. mai mens Eidsvoll orienteringslags egen karusell starter tirsdag 15. mai.Sprintløp ved Eidsvoll videregående skole onsdag 18. april

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 17. Apr 2018


Eidsvoll orienteringslag arrangerer onsdag 18. april sprintløp ved Eidsvoll videregående skole. Påmelding på arena (kroner 30,-) og fri start mellom kl. 18:00 og 19:00.

Det er løyper for alle med løypelengde på 1, 2 og 3 km. Løypene går på skoleområde og i boligfelt. Veiene er bare og stort sett tørre, men det er noe snø i terrenget. 

Mer info på http://eventor.orientering.no/Events/Show/9886

Løpet inngår i Raumar-karusellen, en serie med lavterskel orienteringsløp forskjellige steder på Øvre Romerike. Det arrangeres løp (nesten) hver onsdag fra påske til høstferien. Årets terminliste for Raumar-karusellen ligger på http://raumar.net/arrangement/raumar-o-karusell/raumar-karusell-2018/Årets arbeids- og terminliste er lagt ut

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 13. Apr 2018

Årets terminliste er nå tilgjengelig.

Du finner listen her eller under menyvalget Klubbkarusell øverst:

Terminliste 2018

Vi ses i skogen!

Endringer kan forekomme gjennom sesongen så bruk lenkenBli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter 8-12 år

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 2. Apr 2018


Oppdatert 12. april: OBS OBS! Pga mye snø på Bygdetunet flytter vi treningen den 16. april til Eidsvoll Videregående skole. Det blir merket fra Tynsåkveien på Vilberg. Oppmøte kl 1815.

Eidsvoll o-lag starter opp igjen orienteringstreningene den 16. april med oppmøte på Bygdetunet. 

Eidsvoll Orienteringslag har treninger for rekrutter 8-12 år mandager fra 18.00-19.30.

På våren starter vi med treninger på Bygdetunet ogvil etterhvert flytte treningene til Staviåsen (Skistua).

Treningsavgift kroner 400,- per barn for hele året. Dette dekker kart og annet materiell.

I tillegg kommer medlemskontingent for 2018: 100,- per barn (400,- for familie)


Praktisk informasjon her: Flyer 2018Alle kart på et sted

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 5. Mar 2018


Det er nå gjort en stor jobb i regi av Øystein Skeie som har scannet, digitalisert og samlet alle EOLs kart på ett sted. Det er opprettet en ny hovedmeny Kart der nesten alle kartene gjennom årene fra 1962 og fram til i dag kan lastes ned som bilde eller vises i nettleseren gjennom okartkiosken. Her er det mye snacks for en kartnerd...

I tillegg er det god info om kartenes generelle utvikling gjennom årene samt EOLs kartplan for nye eller revideringer av kart de neste årene. Det kan f.eks nevnes at vi vil sette i gang med synfaring av Hasler området på Dal. Her har vi hatt kart tidligere (1969), så man skal ha drevet med orientering noen år for å ha løpt o-løp her. Dette er et spennende område med mange muligheter, både flatt terreng på morene samt tyngre partier opp mot Hasler tårnet.

Årsmøte

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 25. Jan 2018


Til medlemmer i Eidsvoll Orienteringslag;

Det innkalles med dette til årsmøte i Eidsvoll Orienteringslag på Skistua Eidsvoll Verk, tirsdag den 27.februar kl. 19.30

I henhold til o-lagets lover §13 vil saksdokumenter gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet, dette vil skje på o-lagets nettsider.

Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Vel møtt!

Årsmelding: Årsrapport EOL 2017.pdf