Kompass funnet ved post 8S (Vardåsen Øst)

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 25. Mai 2022

Mens vi venter på at deltakerne kan publisere slike meldinger direkte: 

Et godt gammeldags kompass er funnet ved post 8S på kartet Vardåsen Øst. Ta kontakt via epost, eller messenger i facebook så formidler vi kontakt hvis du har klippet på disse postene i det siste
Alle Askeladdens vår- og sommerposter er klare (2022)

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 25. Mai 2022

Alle Askeladdens vår- og sommerkart er nå klare for besøk! Vårpostene langs kysten i Asker har vært klare en god stund nå, men gir fortsatt fine turopplevelser. Kartene har en enkel vanskelighetsgrad. På varme sommerdager er det gode muligheter for et bad i sjøen ved alle de fire områdene:


Sommerkartene dekker områder lenger inn i marka. Kartene har poster med varierende vanskelighetsgrad, og noen poster er utfordrende. Kartene er

 

Alle postene står ute til 9. oktober, altså og med høstferien. I forkant av høstferien er vi klare med Høstjakta, som har poster i Askers nærmiljø.


psst: Årets kartpakke kan bestilles hjem i postkassa fra askeladdenturorientering.no eller fra turorientering.no/asker. Bestiller du fra sistnevnte får du direkte tilgang til de digitale kartene i app og pdf-format.
Postene på Bøåsen og Skaugumsåsen er klare!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 16. Mai 2022

To av våre ivrige løypeleggere har nå satt ut postene ved Bøåsen og Skaugumsåsen!
På Bøåsen er det nå et fantastisk teppe av hvitveis på de gamle og åpne hogstflatene med utsikt mot Solli gård. Husk kompass og les kartet nøye da noen av postene lengst inn på Bøåsen kan være litt krevende.
God tur!

Alle postene på Tveiter-kartet ved Semsvann i Asker er klare

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 1. Mai 2022

Gladmelding fra #semsvann og #tveiter alle de 10 postene er nå satt ut. Ved svensrud er det mulig å kjøpe ferske egg!


 


1 Kommentar