Flytting av stolpepost 9 og 10 på Stolpejakten Ammerud

Postet av Lillomarka OL den 24. Mar 2024

Vi er dessverre nødt til å flytte litt på to av stolpepostene på Ammerud, da disse ble litt for generende for naboene i borettslaget der.

Stolpene blir flyttet søndag 24. mars på kvelden. Det blir satt ut plakater på post 7 og 11, som forteller at de to postene er flyttet. Postene er flyttet i appen, og på turorientering.no. Nytt nedlastbart kart er lagt inn på turen.  

God påske!

 





Kartheftene i salg!

Postet av Lillomarka OL den 12. Mar 2024

Nå er kartheftene til salgs på alle utsalgsstedene. Dermed ligger alt til rette for at dere kan begynne å planlegge årets turer.

Karthefter kan kjøpes følgende steder: Esso Kalbakken (døgnåpent), Norli Grorud Senter, Lilloseter, Linderudkollen og Milslukern.

Vi selger også karthefter på åpningsdagen på Grorud Senter lørdag 16.3 kl 10-13.

Digitale kartpakker, og enkeltkart kan kjøpes på turorientering.no/lillomarkaol, men ønsker du fysisk karthefte kjøpes dette på et av utsalgsstedene.



Sesongåpning 16. mars kl 10-13 på Grorud Senter

Postet av Lillomarka OL den 6. Mar 2024

Lørdag 16. mars starter vi turorienteringssesongen 2024 i Lillomarka med åpningsdag på Grorud Senter. Her blir det salg av Lill-O-Dilten og MiniDilten.

Vi er til stede på senteret fra kl. 10.00 til 13.00, og barn med minst én kode fra en post vil få medalje. 

I år starter vi sesongen med poster på både Ammerud/Grorud og på Bygdøy, hele 28 poster blir tilgjengelige fra 16. mars.

I samarbeid med Stolpejakten i Groruddalen blir det 15 åpningsposter, en flott tur rundt på Ammerud og Grorud. I tillegg blir det 13 ekstraposter i Kongeskogen på Bygdøy. Alle åpningspostene vil være tilgjengelige ut sesongen.

Nytt i år er at du i papirutgaven vil finne to unike konvoluttkoder, ikke bare én som tidligere. Konvoluttkodene gir deg tilgang til kartene på nett og i appen, samt tilgang til digitalt klippekort.

Øvrige poster i Lill-O-Dilten og MiniDilten vil bli satt ut frem mot 1. mai. Vi publiserer turene etterhvert som postene er i skogen, og legger ut informasjon på turorientering.no og Facebooksiden Lill-O-Dilten Turorientering

Vel møtt, vi gleder oss til sesongstart!



Turorienteringssesongen er avsluttet, men fortsett med turer i Lillomarka!

Postet av Lillomarka OL den 18. Okt 2023

Nå har vi tatt inn  postene og vi takker for den store interessen som dere har vist. Vi er godt i gang med å planlegge  for 2024.-sesongen og vi håper at vi sees da.

I mellomtiden anbefaler vi at dere fortsetter med turer i Lillomarka, både i høst og vinter. Bruk gjerne årets kart til å ferdes utenom de store stiene, så er det faktisk mulig å finne kilovis med traktkantarell!

  



Kulturpost K08 med kode MOSE - Vis hensyn!

Postet av Lillomarka OL den 10. Aug 2023

Vi har nå valgt å sette ut to ekstra postskjermer for kulturpost 08 med QR-kode.

Den ene står ved barnehagens hjørne, nordvest for posten. Den andre står i øvre del av 8-tallet på kartet, ved stien det er naturlig å bruke fra skogen ned til tunnelinngangen. Dermed skal det være unødvendig å gå ned til selve postdetaljen for å registrere koden.

Når vi ikke fjerner posten som står ved tunnelinngangen, skyldes det at kartet er trykt og solgt i mange eksemplarer. En manglende postskjerm vil forårsake mye ekstra tråkk rett ved riktig detalj.

Vi håper at turorientererne velger å registrere kode på en av de alternative postskjermene eller rett og slett skriver inn koden på nettløsningen eller på klippekortet uten å besøke detaljen.