Briller funnet ved post 26 i Lill-O-Dilten.

Postet av Lillomarka OL den 18. Sep 2022

Et par briller er funnet ved post 26 på Store Gryta-kartet. De er tatt vare på, så bare ta kontakt med oss så kan vi videreformidle henvendelsen til finneren.

Så får vi bare håpe på at brilleeieren klarer å lese denne meldingen...Ikke ta risker når du kantareller!

Postet av Lillomarka OL den 10. Aug 2022

Nå kan du høste av de erfaringene som du har fått i løpet av turene så langt i løpet av våren og sommeren. Hvis du har lagt merke til hvor det har vært på gang med sopp, blåbær og tyttebær, er det bare å gå ut med kartet i hånd for å høste av naturen!

Soppsesongen er godt i gang, men hold deg til trygge arter og ta som sagt ingen unødvendige risker. De som hevder at all sopp er spiselig, glemmer å fortelle at for noen arter gjelder dette kun en gang...

Blåbær kan du finne både der det står Lillo-dilt-poster og andre steder i skogen.

Unntaket er kanskje molter. Den begrensede forekomsten av molter i Lillomarka har ført til at vi har ventet med å legge ut bilde av molte til vi har rukket å plukke der vi pleier å kunne finne molter, men det er forhåpentligvis nye muligheter for dere også i 2023...

Vi ønsker dere fremdeles mange gode turer i Lillomarka!Fjernpostene 71-80 er på plass i skogen!

Postet av Lillomarka OL den 1. Jun 2022

Nå er juni her og fjernpostene 71-80 står ute og venter på dere. Med disse postene er alle Lill-O-Diltpostene ute i skogen.

Kanskje kan dere finne spennende spor - som vi gjorde sist helg - etter bjørn? (I Nord-Värmland, ikke i Lillomarka.)

Bjørnesporet er større enn størrelse 40. Dette er en bakfot. Det runde er en framfot. På bildet under er en lang rekke gode spor. 
 


3 Kommentarer

I en nær fremtid er fjernpostene ute!

Postet av Lillomarka OL den 24. Mai 2022

Nå er det kun en drøy uke til våre fjernposter i nordre Lillomarka settes ut. De er på plass onsdag 1. juni og da kan dere ta enda en flott tur i vår kjære Lillomarka.

Siden vi ennå ikke har vært på plass i det aktuelle postterrenget, legger vi med et stemningsbilde fra en skogstur fra slutten av 1960-tallet, dvs. omtrent samtidig som da Lill-O-Dilten ble startet opp.

Husk på å ta noen bilder da dere er ute og finner poster - kanskje de også kan komme til nytte om en femti års tid?Åtte ekstraposter på plass i området ved Lillomarka arena.

Postet av Lillomarka OL den 6. Mai 2022

Nå er ekstrapostene på plass. De står ute frem til og med 7. juni. Det betyr at dere rekker å ta en tur i et relativt bynært terreng før dere fra 1. juni kan bevege dere helt nord i Lillomarka for å finne fjernpostene i terrenget mellom Sinober og Sørskogen.