Åtte ekstraposter på plass i området ved Lillomarka arena.

Postet av Lillomarka OL den 6. Mai 2022

Nå er ekstrapostene på plass. De står ute frem til og med 7. juni. Det betyr at dere rekker å ta en tur i et relativt bynært terreng før dere fra 1. juni kan bevege dere helt nord i Lillomarka for å finne fjernpostene i terrenget mellom Sinober og Sørskogen.Nå er alt på plass - så langt!

Postet av Lillomarka OL den 26. Apr 2022

Samtlige Lill-O-Dilt og Minidiltposter som skulle være ute til 1. mai er nå på plass i skogen, også post 11-20 på Romstjernkartet. Det ser ut som om det er mange av dere som også har fått tatt noen turer. Det gleder oss at det vi synes er artig også blir satt pris på av dere.

Kanskje dere har truffet på mer i skogen enn selve postene?

Det er nettopp natur- og vilthensyn som gjør at vi må vente med å sette ut fjernpostene ved Sørskogen/Sinober til 1. juni.

Hvis dere imidlertid allerede skulle ha klart å "bruke opp" postene så langt, minner vi om at ekstrapostene "Lill-O-Dilt-dagene" på Huken-kartet settes ut 7. mai. De blir stående ute til 5. juni, så det gir en mulighet for å kunne ta postene i løpet av noen forhåpentligvis flotte forsommeruker. Egnet parkering er ved Badedammen, ellers er det en egnet bussholdeplass ved Lillomarka barnehage i Hukenveien (rute 62 som går fra Grorud senter).


2 Kommentarer

Grefsenkollen - 10 nye poster på plass!

Postet av Lillomarka OL den 25. Apr 2022

Nå er det enda et kart som har tilgjengelige poster! På Grefsenkollen er det et variert terreng, med både solfylte sørskråninger og mer skyggefulle partier mot nord. Det kan være krevende å ta alle postene i det delvis bratte terrenget på en tur, men dere har jo hele sommeren på dere så det er ikke noe stress! Les kartet og planlegg hvordan dere kan finne en optimal rute så kan dere få en hyggelig stund i natur med fin utsikt. Det er for øvrig et terreng der man kan treffe på mange hyggelige turgåere, skjønt ikke nødvendigvis så mange japanere?


Men, på den andre siden så risikerer dere heller ikke å gå dere fast i noen bambuskratt på Grefsenkollen...

GOD TUR!Masse poster er ute!

Postet av Lillomarka OL den 21. Apr 2022

Alle postene på Alunsjøkartet er ute og også på Store Gryta! God tur til alle!


2 Kommentarer

Tips før tur - og den morsomme elgtiss-soppen

Postet av Lillomarka OL den 18. Apr 2022Her kommer et tips til ivrige turorienterere. 
Vi i komiteen ble overrasket rett før jul om at mye av alt arbeidet vi hadde gjort klart i gammel programpakke og med poster og QR-koder - det var forgjeves. Noen poster var satt ut (mange hensyn å ta i komitedeltakeres liv) med QR-koder på. - Og så måtte QR-kodene byttes med nye. Samtidig renummererte vi postene, slik at mange poster fikk nye nummer i forhold til hva de først ble planlagt med. 
Nå står det altså noen poster ute som ikke er annonsert, fordi de ikke har riktige QR-koder. For å hindre dere i å gå forgjeves på postjakt - og for å slippe enda mer ekstra arbeid for komiteen - har vi ikke åpnet disse postene for stempling. Det er et tegn for dilterne om at postene ikke er klare. 

Tipset er:
Sjekk om turen du har lyst til å gå er "åpnet" i app eller på nettsiden Turorientering.no/lillomarkaol. Vi planlegger at alt av "vårposter" er på plass til 1. mai. Fjernpostene åpnes uansett ikke (og settes heller ikke ut) før 1. juni. Det er av hensyn til viltet.

Vi vil fortsette å annonsere etter hvert som postene blir klare for dere i skogen. 
I mellomtiden kan dere nyte "elgtiss-soppen" som dere kan få øye på nå akkurat når snøen har gått. Den vokser kun der elgen har tisset.