Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-Orientering i Halden

sesongen er avsluttet

Dette er et samarbeid mellom 4 idrettslag i Halden med orientering på programmet: Gimle Idrettsforening, Halden Skiklubb, Idd Sportsklubb og Tistedalen Friluftslag.

 

Oppstart 2020

Årets opplegg er nå startet med at de 4 familie og barn kartene nå er gratis tilgjengelig for nedlasting på nett. Dette er ment som et ekstra tilbud til barnefamiler og andre som ønsker seg en tur i skog og mark, men som ønsker en roligere tur utenom de mer befolkede turløypene i disse Korona-tider.

Gjør gjerne dette tilbudet kjent for andre barnefamilier via direkte kontakter, facebook-grupper eller lignende.

Vi ber samtidig alle deltagere om å holde god avstand til alle dere møter på deres vei i skogen og ellers følge myndighetenes råd og pålegg for å redusere smittespredning.

NB: Gratis nedlasting gjelder bare enkeltkart. Ønsker man alle 4 kartene så last dem ned enkeltvis. Samlekonvolutt kan bare kjøpes i butikk - se under.

Før neste helg kommer familie og barn konvolutt med 4 ferdigtrykte kart til kr. 100,- og vanlig tur-orientering med 6 ferdigtrykte kart til kr. 250,-  å være tilgjengelig på våre utsalgssteder.

 

Dere finner oss også på Facebook: Tur-Orientering i Halden

 

Ekstra registreingskort kan lastes ned her:

http://tur-o-halden.no/Registrering-TurO.pdf
http://tur-o-halden.no/Registrering-F&BO.pdf