Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Lær om turorientering

Over 150 arrangører som er orienteringsklubber tilbyr turer rundt om i hele Norge, så det er stor sannsynlighet for at du finner turer i nærområdet ditt.

På nettsiden turorientering.no er det mulig å finne frem til den klubben som tilbyr turorientering i ditt område.

Orienteringspostene henger gjerne ute i flere måneder, og aktiviteten skjer således ikke på tid. Du kan fritt velge ditt eget tempo ut fra hvilken form du er i.

Hovedpoenget er å være innom flest poster i løpet av perioden de henger ute i skogen. 

Postene er gitt forskjellig antall poeng, avhengig av vanskelighetsgraden og hvor langt de er fra nærmeste naturlige utgangspunkt. 

Postene kan registreres her på nettet eller i turorienteringsappen som viser poengene og samlet oversikt på postbesøk. Et annet bevis (kodekort eller klippekort) kan gjerne sendes inn til arrangørklubben etter endt sesong, og avhengig av poengsummen man har samlet kan man kvalifisere til å bli tildelt ulike premier eller merker som arrangøren tildeler deltakerne.

De fleste arrangører selger turpakke (turorienteringskonvolutter) med flere kart samlet til en pris. Utsalgsteder for salg av konvolutter selges enten på turorientering.no, butikker og bensinstasjoner i området.

Turorientering...