Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postene på Finntomtåsen

I dag tok jeg postene 65-70. Alt gikk veldig bra, ingen problemer med og finne postene. (Mye takket være info som Trond Cato Martinsen hadde lagt ut om posten på stallane). Har også fått riktig kart målestokk. Det er veldig vått i hele område etter nedbøren i det siste. Det var veldig glatt og sleipt fra Tørjevollen til Rønnehue.

"Grønn tur på sletta"

Dette er en kjempefin tur for småbarns familier og spesielt godt til rette lagt for folk med nedsatt funksjons nivå, for eksempel rullestolbrukere.

Hestemyrbrenna

I dag tok jeg min siste post på Hestemyrbrenna Karte. Vanskelighetsgraden på posten har vært passe. Noen poster har vært vanskelig og finne, men slik skal det være. Tusen takk til de som har satt ut postene. Det begynner og tørke godt opp i skogen. I dag så jeg flere huggormer (Små) i området rundt post 63.De er der fortsatt i live. I skogen er jeg jo bare gjest hos dyrene!.