Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Finne fram til kartområdene

Tanken har vært at oversiktskartet på side 4 skal gi den nødvendige oversikten til å finne fram til områdene. Forstår at dette kan være litt vanskelig til tider. Google maps er også et forslag. Vi håper at det går an å finne fram selv uten et lager med gamle Lillodilt kart.

Nedlastbare enkeltkart i salg

Nå kan du kjøpe enkeltkart for Lill-O-Dilten og Mini-Dilten her på nettsiden eller i appen til Turorientering. Enkeltkart koster 60 kr for Lill-O-Dilten og 50 kr for Mini-Dilten. Kartene for Bjønndalen og Sinober legges ut for salg 1.juni. God pinse😊

Lill-O-Dilt dagen

Kartene er nå lagt ut i postkassa på bua på Lillomarka arena. Det er merket fra parkeringsplassen. Postene kan tas fra nå. Kartet er lagt ut her som bilde, men under turer kan det lastes ned som pdf dersom det er lettere å printe. Postene ligger ute nå, og de kommer til å ligge ute hele måneden så dersom været i morgen ikke frister er det plenty av muligheter. Det ligger en del poster ute i skogen så ikke bli forvirret av det. Våre poster har kode og QR på en lapp.

Fjernposter LD60+ foreløpig sperret

Det er slik at disse postene er definert som fjernposter og avtalen med kommunen er at disse ikke skal være åpne før 1/6 på grunn av dyrelivet. Vi henstiller derfor alle om å vente med å besøke disse til i juni. Vi håper det er forståelse for dette.

Lill-O-Diltdagen 9. mai fra Lillomarka Arena

Søndag 9. mai i tidsrommet 10-14 vil vi ha en selvbetjeningsvariant av Lill-O-Dilt-dagen. Kart for dagen vil være tilgjengelige ved utstyrsboden der skiløypa går ut fra arenaområdet mot lysløypa opp mot Steinbruvann. Det blir merket fra parkeringsplassen ved porten til Arenaen bort til utstyrsboden.

Vi legger ut bilde av kartet på Turbloggen (takler ikke pdf) og bilde eller pdf på FB-siden.

Postene blir stående ute til 1. juni.

Slik finner du fram:
Du kan gå/sykle/kjøre til parkeringsplassen og svinge vestover og mot den nye Arenaen. Følg merking til kartene.
Postene vil være i nærområdet til Arenaen/Badedammen/Steinbruvann.