Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Diltetur lørdag 17.10

Godværet i helgen fristet til fysisk aktivitet og da ville jeg besøke noen av postene til Nydalen som stod ute på overtid. Det ble tur fra Sørkedalen og turmålene var postene til svart tur 1 og tilleggsposten T3 oppe på Råkollen. Postene ble besøkt i «motsatt» rekkefølge, men etter post S15 møtte jeg paret (bilde) som samlet inn postene etter sesongen. Men de var meget hyggelige og lot meg ta bilder av de postene som jeg ikke hadde besøkt. Jeg følte imidlertid at det var riktig å vente med å sjekke inn besøkene til jeg var på lokasjonen til postene. Rakk ikke å besøke S12 og S10 før det ble for mørkt, men S11 gikk bra siden det her bare ble en kort avstikker fra skogsveien til steinen ved posten. Startet og avsluttet fra busstoppen ved Sørkedalen skole og fikk en skikkelig trimtur på drøye 16 kilometer.

Jeg vil benytte anledningen til å takke paret jeg møtte og dere andre ildsjeler i Nydalens Skiklub for all flott innsats i både turorienteringen Stifinner’n / Postjakta og Stolpejakten Oslo Nord 😊