Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

22.04.2021

70 poster på 3,5 uker, det er bi veldig fornøyd med. I 2019 ble vi ferdig 21.04., i år en dag senere. Ikke løv på trærne, 3 mygg og beintøffe ekstremposter. Vi har vært på mange steder vi ALDRI ville vært om det ikke lå en post der. Men vi lurer veldig på om “komiteen” tar ekstrempostene i år, eller om de sitter og ler av gærningene som halser rundt i Rørholtskauen. I hvertfall skal dere ha takk for jobben dere gjør hvert år så vi kan trimme bort sofamusklene etter en lang vinter.

20.04.2021

Litt trim i dag også, flott turvær. Svartspetten hadde dratt opp fjæra i nakken og gikk i gang med hakkinga i ei tørrgran, og ravnen fortalte alle som ville høre på at nå kom det folk til skogs. Postene lå der de skulle ligge, men vi var ikke akkurat der vi skulle være hele tiden 🤣

18.04.2021

8 timer i skauen i dag, 6 poster klippt. Flotte poster, men beina var ganske slitne da vi kom til bilen. De som har strødd postene utover kartet i år har laga jobben hard for oss som skal gå🤣.

16.04.2021

Nok en dag på Rørholt hvor musklene fikk kjørt seg i løpet av noen timer og tilbakelagte kilometre. Flott kart, supert vær, mat, kaffe og ingen miss på postene.

14.04.2021

Ca 15 km tilbakelagt på Rørholt i dag. Flott turvær, litt tung snø i veien enkelte steder, men stort sett bart. Fine poster med “godt” mellomrom. Vi gikk inn til innerste post nr 115, og tok 4 poster på tilbaketuren. Grei ordning med posten lengst unna først, da nytter det ikke å gi opp, for tilbake til bilen må en jo bare. Men du verden for en herlig følelse å kunne sette seg i et godt bøttesete ved den gamle skolen.

13.04.2021

De siste postene på ordinær tur-o klipt i dag. Varierende vær, fra sol, regn og kornsnø i flere omganger. Fine poster, en ganske lur en, og mye fint å se på vår vei.

07.04.2021 Hydrostranda

De siste 6 postene ferdig klipt ute de helt store problemene. Trøtte i beina etter en del klagring. Fine kart og et par snurrige poster hittil.

Korkjerra 03.02.2021

Turtøy, støvler, nistemat og kaffe – og vi er klar for nye opplevelse i Bambles dype skoger. Mye å se, mye å lære – for dem som vil. I forhold til tidligere år, var det i dag direkte folksomt i skogen.

Korskjerra 02.04.2021

Herlig tur, 8 poster klippt, og formen begynner å komme. Anbefaler alle å bruke øyne og ører til litt annet enn bare postplukking. Se deg om, ta deg tid til å undres, og det åpner seg en flott verden der ute for dem som vil.

Vårens vakreste eventyr

Så er beina i gang. Begynner rolig og greit på Grasmyrkartet, og etterhvert som vi får beveget vinterens sofamuskler får vi ta litt større utfordringer. 4 poster på kartet på Hydrostranda gjorde susen i går.