Bestilte merker kan hentes på Norli bokhandel, Grorud senter i perioden 22 - 29. november.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 17. Nov 2022

Dere som hadde bestilt merker, men ikke kom til avslutningen sist lørdag, kan hente de på Norli bokhandel, Grorud senter i løpet av en ukes tid - 22. - 29. november.Takk for en stor interesse for årets Lill-O-Dilt og Minidilt!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 14. Nov 2022

Et drøyt halvt år har gått raskt og forrige lørdag markerte vi sesongavslutningen med en tradisjonell avslutning av årets sesong på Grorud Senter. Velfortjente merker og plaketter i ulike valører ble hentet, og vi fikk tid til en hyggelig prat med både nybegynnere og erfarne turgåere.

Tusen takk for en god innsats! Vi håper at vi sees rett før påsken i 2023 på Grorud senter ved åpningen av turorienteringssesongen. I mellomtiden ønsker vi dere en god og forhåpenligvis snørik vinter. 

 Siste innspurt i Lill-O-Dilten og Minidilten!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 5. Okt 2022

Nå er det få dager igjen av årets Lill-O-Dilt og Minidilt! Hvis du ikke har rukket å ta alle postene ennå, det det fremdeles mulighet til å bruke resten av uka til å få det til. Det er elles gode grunner til å fortsette å bruke Lillomarka, enten det er for å komme seg ut eller hvis det i tillegg er ønske om litt tradisjonell sopp- og bærplukking.

For øvrig passer vi på å takke for den store interessen for turorienteringen, selv om pandemirestriksjonene har utvidet mulighetene for en variert fritid.

Vi er godt i gang med planleggingen for 2023 og ser frem til en spennende sesongstart ved påsketider neste år.
Briller funnet ved post 26 i Lill-O-Dilten.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 18. Sep 2022

Et par briller er funnet ved post 26 på Store Gryta-kartet. De er tatt vare på, så bare ta kontakt med oss så kan vi videreformidle henvendelsen til finneren.

Så får vi bare håpe på at brilleeieren klarer å lese denne meldingen...Ikke ta risker når du kantareller!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 10. Aug 2022

Nå kan du høste av de erfaringene som du har fått i løpet av turene så langt i løpet av våren og sommeren. Hvis du har lagt merke til hvor det har vært på gang med sopp, blåbær og tyttebær, er det bare å gå ut med kartet i hånd for å høste av naturen!

Soppsesongen er godt i gang, men hold deg til trygge arter og ta som sagt ingen unødvendige risker. De som hevder at all sopp er spiselig, glemmer å fortelle at for noen arter gjelder dette kun en gang...

Blåbær kan du finne både der det står Lillo-dilt-poster og andre steder i skogen.

Unntaket er kanskje molter. Den begrensede forekomsten av molter i Lillomarka har ført til at vi har ventet med å legge ut bilde av molte til vi har rukket å plukke der vi pleier å kunne finne molter, men det er forhåpentligvis nye muligheter for dere også i 2023...

Vi ønsker dere fremdeles mange gode turer i Lillomarka!