Flytting av stolpepost 9 og 10 på Stolpejakten Ammerud

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 24. Mar 2024

Vi er dessverre nødt til å flytte litt på to av stolpepostene på Ammerud, da disse ble litt for generende for naboene i borettslaget der.

Stolpene blir flyttet søndag 24. mars på kvelden. Det blir satt ut plakater på post 7 og 11, som forteller at de to postene er flyttet. Postene er flyttet i appen, og på turorientering.no. Nytt nedlastbart kart er lagt inn på turen.  

God påske!

 


Kartheftene i salg!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 12. Mar 2024

Nå er kartheftene til salgs på alle utsalgsstedene. Dermed ligger alt til rette for at dere kan begynne å planlegge årets turer.

Karthefter kan kjøpes følgende steder: Esso Kalbakken (døgnåpent), Norli Grorud Senter, Lilloseter, Linderudkollen og Milslukern.

Vi selger også karthefter på åpningsdagen på Grorud Senter lørdag 16.3 kl 10-13.

Digitale kartpakker, og enkeltkart kan kjøpes på turorientering.no/lillomarkaol, men ønsker du fysisk karthefte kjøpes dette på et av utsalgsstedene.
Sesongåpning 16. mars kl 10-13 på Grorud Senter

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 6. Mar 2024

Lørdag 16. mars starter vi turorienteringssesongen 2024 i Lillomarka med åpningsdag på Grorud Senter. Her blir det salg av Lill-O-Dilten og MiniDilten.

Vi er til stede på senteret fra kl. 10.00 til 13.00, og barn med minst én kode fra en post vil få medalje. 

I år starter vi sesongen med poster på både Ammerud/Grorud og på Bygdøy, hele 28 poster blir tilgjengelige fra 16. mars.

I samarbeid med Stolpejakten i Groruddalen blir det 15 åpningsposter, en flott tur rundt på Ammerud og Grorud. I tillegg blir det 13 ekstraposter i Kongeskogen på Bygdøy. Alle åpningspostene vil være tilgjengelige ut sesongen.

Nytt i år er at du i papirutgaven vil finne to unike konvoluttkoder, ikke bare én som tidligere. Konvoluttkodene gir deg tilgang til kartene på nett og i appen, samt tilgang til digitalt klippekort.

Øvrige poster i Lill-O-Dilten og MiniDilten vil bli satt ut frem mot 1. mai. Vi publiserer turene etterhvert som postene er i skogen, og legger ut informasjon på turorientering.no og Facebooksiden Lill-O-Dilten Turorientering

Vel møtt, vi gleder oss til sesongstart!