Du har 3 alternativer til å finne turer her:

  1. Benytt søkefeltet på første siden «søk etter tur, sted eller arrangør».
  2. Klikk på meny-knappen "Finn arrangør", for deretter å velge fylke og en arrangør i ditt nærområde.
  3. Vis kart - klikk på knappen "Vis kart" – søk eller beveg deg rundt i kartet på hvor du ønsker å gå en tur. Klikk frem kartmarkørene som er satt i kartet og mer informasjon kommer til syne om tur og arrangør.

På venstre kolonne på "Min side" har du en liste over dine turer. Til høyre for turen er det en knapp for å laste ned kart for turen. 

Når du kjøper en tur får du også mulighet for å laste ned kart. 

Kompass er fint, men ikke nødvendig på de grønne turene. Bruk kompasset først og fremst til å orientere kartet, dvs holde kartet slik at det stemmer med terrenget. På de blå turene er det greit å ha med kompass, men ikke alltid nødvendig. De røde og sorte turene er kompass nødvendig. Kompass kan kjøpes i idrettsbutikken.no eller i en sportsbutikk.

Du finner flere tips og mer informasjon om hvordan komme i gang på sidene til Norsk Orientering

Fortvil ikke om du har glemt passordet ditt. Vi hjelper deg. klikk Glemt passord når du prøver å logge inn. Du mottar en kode og du får tilsendt en kode som gir deg inngang til din brukerprofil. 

Logg inn. Sjekk om du har skrevet din adresse/postnummer og poststed som viser hvilket fylke du tilhører. Dette finner du på under Min side >endre profil>skriv inn kontaktopplysningene. Avslutt med "Save"

Send forespørsel