Fortvil ikke om du har glemt passordet ditt. Vi hjelper deg. Be om en engangskode tilsendt. Denne koden blir sendt til din epost som du har opprettet som bruker i Turorientering


På nettet endrer du via Min Side>rediger profil>min konto, endre profil. Redigere profil ligger øverst i høyre hjørnet.

 Logg inn med en av dine to bruker, helst med e-posten som du ønsker å bruke videre.

Gå videre til "Min side">rediger min profil>min konto>profiloversikt>Duplikatsammenslåing
klikk på Duplikatsammenslåing i Blå skrift. Les også viktig informasjon som 
kommer frem.

Når du starter turen, vises en et oransje trekant-symbol øverst i høyre hjørne. Klikk på den og du vil få en fin oversikt over alle postnummer, bekrivelse på hvor posten skal ligge og om posten er registrert. Feltene i høyre felt blir grønne når du har registrert posten. Tilsvarende blir de rosa postringene i kartet over til grønne nå posten er registrert.  

Appen heter for Turorientering. Lastes ned fra appstore eller Google Play. Du logger inn med samme epost/passord som du bruker på turorientering.no nettsiden. Last ned appen her: TurO-appen

I appens sidemeny (3 streker øverst til venstre). Trykk Norgesranking> velg fylke i toppen. Du må minst ha registrert en post for året for å se egen statistikk.

På MIN SIDE kan du krysse av om du er funksjonshemmede. Gå til Min side, klikk på "Min Profil" øvre høyre hjørne, klikk så på "endre profil!". Helt nederst på siden finner du et felt hvor du kan krysse av for. Dette er for å kunne oppnå merkekrav for funksjonshemmede.

På nettet endrer du via Min Side>rediger profil>min konto, endre profil. Redigere profil ligger øverst i høyre hjørnet.

Du kan velge dine favoritter blant arrangører med et hjertesymbol. Hvordan ? 

Nettsiden: Du må gå til arrangørens side i turorientering.no og «markere» hjerte du finner på høyre side på linje med der klubbnavnet står.

App: Gå til Arrangører i venstre sidemeny (3 streker øverst i venstre hjørne), søk på arrangører som du vil ha og klikk hjertet til høyre til det blir rødt.I appen, kan du via sidemeny>Arrangører>velg eller søke en arrangør. 

I høyre felt kan du trykke på hjerte. 

Når hjertet er rødt legger de seg øverst og enkelt å finne rask tilbake til. Du kan ha flere favoritter.


Er du med andre på tur, og selv ikke har kartet på mobilen, kan også du registrere posten. 

Ta frem appen, trykk på QR-kode symbolet i hovedmenyen, detter trykker du igjen QR symbolet i kartet, da kommer skann-funksjonen frem, Trykk på kameraet for å skanne posten, eller skriv koden inn manuelt om den ikke virker (ødelagt eller solbleket). du får alltid bekrefte at klippet er registrert med grønt tekst.  


Se alle karttegn. klikk på linken!

Karttegn_nybegynnere1 trygg i naturen NOF.pdf

Kompass er fint, men ikke nødvendig på de GRØNNE turene. Bruk kompasset først og fremst til å orientere kartet, dvs holde kartet slik at det stemmer med terrenget. På de BLÅ turene er det greit å ha med et kompass, men du klarer deg uten. Ha med kompasset på RØDE og SVARTE. Kompass kan kjøpes i idrettsbutikken.no eller i en sportsbutikk.

Du finner flere tips og mer informasjon om hvordan komme i gang på sidene til Norsk Orientering

Vær innlogget, og gå til min side "Min side" . Til høyre for turen er det en symbolknapp for nedlasting. Klikk og last ned kartet og skriv ut. 


Du har 3 alternativer til å finne turer i vår nettportal og app.

På nettsiden

  1. Benytt søkefeltet øverst på forsidebildet og «søk etter tur, sted eller arrangør».
  2. Vis kart - klikk på knappen "Vis kart" – søk eller beveg deg rundt i kartet på hvor du ønsker å gå en tur. Klikk på kartmarkørene som er satt i kartet og få mer informasjon om tur og arrangør.
  3. Klikk på meny-knappen "Finn arrangør", for deretter å velge fylke og en arrangør i ditt nærområde.


I appen: 

Hovedmeny: Finn Turer
Zoome kart ut og inn , se alle turer komme frem og klikk påå en tur, da kan du se turen om den er gratis eller et kjøp. Turen kan lastes ned derfra og du finner kartet etterpå i MINE KART.

Når du kjøper en turpakke fra arrangør, følger det med konvoluttkode(r). Koden kan kun løses inn en gang og er unik. Du skriver inn koden (husk store bokstaver) : 

App>sidemeny>konvoluttkode

Nettportalen> Min side>Konvoluttkode 

. Når dette er gjort, gi deg selv noen minutter, pga mengde kart skal lastes ned på mobil. Alle kartene legger seg under MINE KART i appen!  


 

Hva er X-poster?

X-poster er poster uten postflagg eller stolper, men hvor appen registrerer at man har kommet til riktig sted via GPS. Når TurO-deltakeren kommer til en X-post så vil appen automatisk registrere at deltakeren er på posten og gi et signal.

Poengene du samler med X-poster inngår i den totale rangeringen.

Send forespørsel