Nå er Lill-O-Dilten og Mini-O-Dilten til salgs!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 24. Mar 2022

Kjære turorienterer!
Nå har vi fått ut årets turorienteringshefter til tre av våre salgssteder, Esso på Kalbakken, Milslukern og Norli Bokhandel på Grorud senter. I tillegg kan vi også tilby selvbetjeningssalg på trappa i Vestbyveien 10 (kun vipps). Vi legger melding her når de andre salgsstedene har fått hefter.
Postene er ute fra 1. mai, men avhengig av føreforhold i Lillomarka prøver vi å sette ut poster tidligere. Dette blir fortløpende meldt her. 2. april er åpningspostene og stolpejaktpostene på Romsås ute. Dere har 4 uker på dere til å ta åpningspostene, mens Stolpejaktens poster står ut sesongen.

Vi gleder oss veldig og vi håper at dere også gjør det!

GOD TUR


1 Kommentar

Publisering på nett og trykking av kart skjer denne uka, uke 11

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 15. Mar 2022

 

Viktig melding: Har du gammel Turo-app, må du fjerne den og laste inn på nytt. Nye versjoner kommer ofte, så det er lurt å sette at mobilen skal oppdatere apper automatisk.

Det er også viktig å være klar over strukturen i den nye nettløsningen. En «tur» er det samme som postene på et kart, slik det er organisert på papir. Hele Lill-O-Dilten finner du i turpakka med samme navn. Tilsvarende blir det for Minidilten.

Turpakka får samme pris digitalt som papirutgaven. Men kjøper du papirutgaven, får du digitale kart for å skrive ut selv eller ha på mobilen «på kjøpet» i det som kalles «konvoluttkode». Denne er unik for hver kartmappe. Koden bruker du på «Min side» under «turorienterin.no/lillomarkaol». Da får du laste ned de elektroniske kartene uten å betale ekstra. Ønsker du å kjøpe kun ett kart digitalt, vil det koste 100 kr per kart. Dette passer kanskje best for folk som bare besøker Oslo ei helg. For oss andre som bor her og vil ta mange poster, er «turpakke» best.

Vi trykker kartene denne uka og håper på å få dem til butikkene i neste uke. Selvbetjeningssalg i Vestbyveien 10 med kun Vippsbetaling, kommer i drift så snart kartene kommer til oss. Da legger vi ut melding til alle om det.

Vi forsøker å være litt miljøvennlige, så når kartene er pakket i en plastpose, er det fordi den er av spesiell kvalitet og kan være kartmappe på alle turene i sesongen.


8 Kommentarer

Publiseringsdato for Lill-O-Dilten og Minidilten nærmer seg.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 10. Mar 2022

Den digitale løsningen er helt ny og en del er forskjellig fra tidligere år. Her vil jeg tipse om noen endringer dere kan gjennomføre mens dere venter. 😊

Eventuelt lage ny bruker.
Turorientering.no ligger nå under IdrettenOnline. Hvis du har vært inne i den før, har du bruker. Ellers lager du en ny bruker med et godt passord. Vi får ikke overført noen data fra tidligere år, så historikken blir ikke tilgjengelig lenger.

Last inn ny app på mobilen.
Den heter også Turorientering.

Finn den nye turbloggen. Forvirrende nok, skal du ikke velge "Turblogg" på øverste linjes meny når du er inne på Turorientering.no, men "Nyheter" på menylinja under navnet vårt: Lillomarka OL. 

Flere tips kommer når turene publiseres.

Bildet under viser en maurtue der grønnspetten har vært på ferde på vinteren for å finne næringsrik maurmat. Dette kan vi glede oss til å se når det blir farbart i skogen, før maurene har rukket å reparere tua.