Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

sesongen er avsluttet

Velkommen til Hemings turorientering i 2020

Heming holder til i Vestre Aker bydel i Oslo, og Bogstad, Tryvann, Frognerseteren, Holmenkollen og Vettakollen er vår “hjemmebane”. Vi ønsker velkommen både til lokale og tilreisende, og håper dere får en fin opplevelse av orienteringssporten og noen fine turer i våre flotte nærområder!

NB! Det er meldt strålende fint vær i uke 42 så vi forlenger sesongen med én uke! Postene står derfor ute til og med 18. oktober – Blå tur Båntjern og Rød tur Vettakollen helt til 25. oktober (og ikke til 11. oktober som det står på kartene). 🌞🍁🍂🌲🍄

Årets opplegg:
Stor etterspørsel kombinert med lite snø gjorde at vi i år startet rekordtidlig og vi valgte derfor å dele opp sesongens tilbud i to hovedrunder:

  1. Våren 2020: I første runde hadde vi tre turer som stod ute fra påske og ut mai måned. I tillegg hadde vi Grønn tur Holmendammen som blir stående ute hele sesongen!
  2. Sommeren 2020: I andre runde tilbyr vi nå fem helt nye turer som står ute fra midten av juni til midten av oktober.

I tillegg vil vi ha noen gratis grønne turer i samarbeid med Stolpejakten.

Koronasituasjonen:
Selv om det nå er lettelser i helsemyndighetenes restriksjoner oppfordrer vi fremdeles alle turgåere til å følge myndighetenes pålegg om smittevern og gjøre hva de kan for å unngå smittespredning! Hold god avstand til andre, også i skogen. Det er ingen stiftklemmer eller noe man skal ta på.

Hvor får jeg tak i kart?
Inntil videre har vi hovedsaklig et digitalt opplegg. Det vil si at turene kjøpes her på internett (klikk på "Turer" i menyen til venstre). Kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme, eller ha dem bare på mobilen. Kartene kan kjøpes enkeltvis eller samlet som en pakke.

Som en forsøksordning tilbyr vi også nå at man kan bestille en konvolutt med alle fem kartene ferdig trykket! Se i margen til høyre her på web-forsiden for bestilling. Det er litt dyrere enn å kjøpe pakken digitalt på grunn av trykking og porto. Beregn ca en uke før du kan forvente konvolutten i postkassen. Alternativt kan man kjøpe konvolutten i resepsjonen til Nye Heminghallen på Hemingbanen.
 

Hvordan registrerer jeg hvilke poster jeg har tatt?

Ved å registrere deg her på turorientering.no, kan du også bruke vårt elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får poeng for hver post avhengig av hvor krevende turen er. Utfordre gjerne venner, naboer, kollegaer eller familie. Hvem samler flest poster i løpet av sesongen!?

Man kan også bruke den nye versjonen av mobil-appen Turorientering! Denne gir deg mulighet til å “stemple” på postene ved å scanne QR-koden på postene, akkurat som på Stolpejakten!
 

Følg med på små og store nyheter:
Vi har en egen gruppeside på Facebook som vil være et supplement til turbloggen og sidene her, og er et sted du vil kunne få oppdaterte nyheter og aktuell informasjon om turer og poster. Alle som vil kan dele bilder og opplevelser, stille spørsmål til arrangøren eller diskutere med andre deltakere. Siden finner dere her: https://www.facebook.com/groups/hemingturo/

Ha en riktig god tur, og skriv gjerne i turbloggen vår eller i Facebook-gruppen etterpå!

🌲🚶‍♀️🚶‍♂️🌳😃