Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Larvik OK

Larvik OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Larvik OK på e-post arne.dirdal@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til TurOrientering 2021

Årets sesong starter 27.03 og den vil vare frem til og med uke 38 (19.9). 

Larvik OK henstiller alle til å følge Folkehelseinstituttet råd angående koronaviruset. Gå alene eller sammen med familie. Ikke berør postene. Hold minst to meters avstand til andre du møter. Vask hendene før og etter turen.

Vi henstiller alle som har mulighet til det å laste ned kart og skrive disse ut hjemme. Kodene noteres ned på kartet og registreres på nettet når dere kommer hjem.

Det er nå QR-kode på alle tur-o poster. Du kan skanne denne og få registrert dine poster direkte med den nye tur-o appen. Du finner en beskrivelse om hvordan dette gjøres her.

Om du ikke har mulighet til å laste ned kart og skrive disse ut hjemme er de også tilsalgs hos: Albert Bøe Sport1 , Sport1 Stavern Sport og hos Villmark og Fritid AS

I år vil vi benytte områdene Aske syd fra Anvik, Tanum/Ulfsbakk med utgangspunkt fra Larvik OK sitt klubbhus på Tanum og to kart i Vestmarka Øvre Ono og Øst for Vestmarkaveien med utgangspunkt fra undergangen ved gamle E-18.

Larvik OK har også Stolpejakten med stolper fra Stavern til Rakke åpner 24.3 og til pinse åpner området fra Østre Halsen mot Gon-Rekkevik. Se mer på Stolpejakten.no.

Merker etter åres sesong kan bestilles hos:

Arne Dirdal, arne.dirdal@gmail.com, tlf. 45664477

Pris for et merke er kr. 30,- + porto. 

Foruten tur-o har Larvik OK stadig poster som henger ute med varierende vanskelighetsgrad. Postene henger ute i ulike tidsperioder, fra en uke til et par-tre måneder. Dette gjelder også om vinteren så lenge det er farbart i terrenget. Disse øktene annonseres fra klubbens websider og er gratis for klubbens medlemmer. Er du ikke medlem, kan du kjøpe treningsøktene for 30,- pr stk.

Usikker på karttegnene? Her finner du en forklaring tegnforklaring