Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Melhus IL

Melhus IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Melhus IL på e-post turo@melhusorientering.no for å opplyse om dette.

Velkommen til Melhus IL - Orientering turorientering 2021

Melhus IL - Orientering er din lokal arrangør av turorientering i nedre Melhus. O-avdelingen arrangerer hvert år turorientering som et tilbud til alle som vil komme seg ut i skog og mark, samt lære seg kart og kompass. Turorientering er et godt tilbud med ulike vanskelighetsgrader som du kan prøve deg på. I tillegg har vi også et tilbud til de er handikappede eller har nedsatt funksjonsevner.

Hva er Turorientering? 

  • Turorientering gir det mulighet til både å lære og øve på å bruke kart og kompass.
  • Turorientering gjør deg kjent i nærmiljøet
  • Turorientering er verdens beste mosjonsform! Den kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim, noe som gir det godt humør, god helse og mye glede!
  • Turorientering er turer med mange mål underveis. Hvert mål er en post som for barna oppleves som en "skatt", og kan vise deg ukjente naturperler, mens kulturminnepostene kan gi deg ny kunnskap.
  • Turorientering er et tilbud som er tilgjengelig hele døgnet hele sesongen - du velger selv når du vil på tur, hvor du vil.

ALLE kan delta!

Fire nivåer gradert etter ferdigheter og erfaring med kart og kompass, og hvor fysisk krevende det er, gjør at alle kan finne poster og turer som passer.

Ta med barna! Mangfoldet i naturen gir utfordringer og muligheter til spennende opplevelser. Gleden over å finne "skattene" gir mestringsfølelse og selvtillit. TurOrientering gir barna lyst til å gå på tur!

En aktivitet på tvers av generasjoner.

Ypperlig for deg som vil variere treningen.

Bli med da :-)