Enda en kveld med godt oppmøte på o-trening

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Apr 2024


Familien Vikan Blokkum beretter om hvordan nybegynnerløypa var til Hege.


Vi skriver 17.april. De fleste årene betyr det at de skyggefulle skråningene nord for Nordgardsmyra er fulle av både snø og is. Så ikke i 2024. Det er snøfritt, vårlig og lettløpt for spreke orienteringsløpere. Kveldens trening hadde utgangspunkt fra Tambartun barnehage, og Frank Egil hadde lagt fire løyper:

Sondre Fossli og Ingveig Opedal Fossli forserte nybegynnerløypa (1,4 km) rundt Trøndertun og Tambartun i fin fart.

Solveig Arntzen Mellingsæter, Ingeborg Kvålsvoll, Magda O. Fossli, Ingrid Opedal, Erland Blokkum, Eline og Martine Vikan Blokkum fikk i tillegg med et par skogsposter i kortløypa (1,9 km)

Jan Petter Opedal, Kåre Onsøyen, Trine Sunnset, Eivind Bakk, John Lerli, Thea M. Småøien og Signe S. Leiren fikk fart i blodpumpa med en sving oppom Nordgardsmyra i den mellomlange løypa (2,6 km)

Eivind Opedal, Kjell Rune L- Halvorsrud, Johannes Lerli, Stein Ivar Foss, Audun Bakk, Aasmund Nilsen Bardal, Ellen Marie Bardal, Hege S. Melhuus og Atle Pedersen dristet seg rundt i den lange løypa (3,7km), der de i tillegg til de beferdete områdene rundt Tambartun/Nordgardsmyra også fikk kravlet rundt i litt kjerr, kratt og pysj i skråninga mot Romolshåggån.


 


Etter treninga ble det litt uformell sesongplanlegging innimellom pølsespising og kaffedrikking i bålgropa til Tambartun barnehage. Ja, og alle løyper ble naturligvis diskutert grundig.

Fin o-kveld i  og utenom løypene for 25 møtende deltakere!

Flere bilder fra o-kvelden på bildealbumet https://www.melhusorientering.no/gallery/album?uid=1100376237&aid=91126 eller i nyhetssaken under.

Treningsløp på Brekkåsen i kveld med masse løpere!

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Apr 2024

Hele 25 ivrige o-løpere møtte på kveldens trening. Det nærmest myldret av blid-spente løpere rundt omkring i boligfeltet på Gimse og ute på Nordgardsmyra på kveldens o-trening. Samtlige fant frem, og flere viser fantastisk innstilling til ikke å gi opp selv om postene ikke dukker sånn med engang! 

Artig er det også at flere av ungdommene vurderer å bli med på ungdomsløpene som starter opp 15.mai, og da med Freidig som første arrangør. Alt i alt en flott o-kveld med god innsats av samtlige fremmøtte!