Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nydalens SK

Nydalens SK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Nydalens SK på e-post turo@nydalen.idrett.no for å opplyse om dette.

Vi i Stifinner'n-komiteen vil gjerne takke dere alle som har benyttet årets Stifinner'n og Postjakta!

På bakgrunn av de mange hyggelige tilbakemeldingene i har fått gjennom sesongen synes det som at dere har vært godt fornøyd med de endringene som ble gjort i forhold til tidligere sesonger, så disse kommer vi til å fortsette med til neste år. Vi har også fått gode tips til forbedringer til neste sesong, som vi nå tar med oss inn i forberedelsene til 2021. Velkommen tilbake da! 

I år blir det dessverre ingen offisiell avslutning på Engebråten skole slik vi nå har hatt i mange år. Årsaken er selvfølgelig den pågående og akselererende corona-pandemien.

Adelslista etter 2020
Stifinner’n har vært arrangert siden 1968. Her finner du poengoversikten etter årets sesong.

Til alle dere som har klart merkekrav i årets Stifinner'n og/eller Postjakta eller krav til en av våre gjeve utmerkelser etter mange års innsats:

1) Hent utmerkelser og/eller merker hverdager etter kl. 1800 i Tonsenveien 23 (inngang fra Lofthusveien), men kun etter avtale med Jon Petter (mob. 975 96 860)

eller

2) Få merker tilsendt ved å sende ferdig-frankert og adressert konvolutt til følgende adresse: Jon Petter Nielsen, Tonsenveien 23, 0588 Oslo

Hilsen Stifinner'n-komiteen

*********************************************************************

For hvert 100 postpoeng får man 1 medaljepoeng (se under). Man kan få maksimum 5 medaljepoeng hvert år selv om det er mulig å få over 600 postpoeng.

Merker

 • 100 postpoeng (1 medaljepoeng): Stifinner'ns Bronsemerke
 • 200 postpoeng (2 medaljepoeng): Stifinner'ns Sølvmerke
 • 300 postpoeng (3 medaljepoeng): Stifinner'ns Gullmerke

Utmerkelser

 • 15 medaljepoeng: Stifinner medalje med Stifinnertroll preget på medaljen
 • 30 medaljepoeng: Stifinner vase med sandblåst Stifinneremblem
 • 45 medaljepoeng: Stifinner krystallblokk med sandblåst Stifinneremblem
 • 60 medaljepoeng: Stifinner vinglass med sandblåst Stifinneremblem
 • 85 medaljepoeng: Stifinner glassbolle med sandblåst Stifinneremblem
 • 100 medaljepoeng: Stifinner diplom for lang og trofast tjeneste
 • 125 medaljepoeng: Stifinner karaffel med sandblåst Stifinneremblem
 • 150 medaljepoeng: Stifinner æreslegion for ekstra lang og trofast tjeneste
 • 175 medaljepoeng: Stifinner bildetrykk av Frysjakunstneren Randi Eilertsen

KONTAKT OSS!

E-post

Har du spørsmål, tips, tilbakemeldinger eller noe annet du har på hjerte kan du sende en e-post til turo@nydalen.idrett.no.

Følg oss på Facebook
Stifinner'n har egen Facebook-side. Trykk gjerne 'Liker' på siden vår, så holder du deg oppdatert med aktuelle nyheter og informasjon om kommende arrangementer.

Blogg
Du kan legge ut bilder og dele opplevelser, meninger og spørsmål på bloggen vår. Hvis du har spørsmål eller oppdager poster som er fjernet eller ødelagt, meld fra via turo@nydalen.idrett.no, evt. kontakt Christian Vogelsang, tlf 970 47 130.

Grasrotandelen
Nydalens Skiklub er registrert i Frivillighetsregisteret, og nå er det opptil hver av dere å verve alle dere kjenner som spiller spill hos Norsk Tipping til å velge NYDALENS SKIKLUB som ”sin” klubb. Vi vil få 5% av innsatsen rett inn på vår klubbkonto.

Medlemskap i Nydalens Skiklub

Hvis du ønsker å bli medlem i Nydalens Skiklub finner du mer informasjon om dette her:
http://nydalen.idrett.no/orientering/innmelding/