Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Sør (Kristiansand)

OK Sør (Kristiansand) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OK Sør (Kristiansand) på e-post karjac55@gmail.com for å opplyse om dette.

Sørtrimmen 2021 er i salg.

Pakken inneholder hele 8 kart.

Turorientering er et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig. 

Vi er fremdeles i en ekstremsituasjon i Norge og verden, med begrensninger i både handle- og bevegelsfriheten.
Men samtidig sier Folkehelseinstituttet at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.

Da er turorienteringen, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet et fint tilbud. Landets turorienteringsarrangører forbereder nå rekordtidlig start av sine by- og skogstilbud.

Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen dagsform, eget tempo, vær og motivasjon.

Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå.

Du finner all informasjon om arrangører og tilbud her: www.turorientering.no. Det er gratis å registrere deg inn. Kart eller turpakke kan kjøpes på nett eller ved et utsalgsted. Men husk at ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes.
God tur på jakt etter poster😊

 

--------

Og så litt om klubben vår:

OK-Sør ble stiftet 6. januar 1978.
Medlemstallet har hele tida ligget mellom 100 og 150.
Vi holder til i Kristiansands østre del og dekker primært bydelene Randesund og Tveit.

Klubben for alle
Vi satser på breddeidrett og har medlemmer i alle alderskategorier, fra 6-7 åringer og til vetaraner på over 70 år.
I år har vi spesielt lagt vekt på rekrutteringsarbeid, og det har allerede gitt resultater i form av mange nybegynner i o-løypene og en god økning i medlemstallet. Vi håper trenden vil fortsette.

Arrangementer
OK-Sør markerer seg på arrangørsiden og har siden 1982 arrangert Sørløpene, et todagers løp som på det meste hadde et deltakerantall på 1200.

Klubben har årlig arrangert det tradsisjonrike 2. juledagsløpet. I 2015 ble løpet ble arrangert av Kristiansand Orienteringsklubb. 

I ubrutt rekke siden oppstart av klubben, har vi hatt turiorientering på programmet.

Kart
OK-Sør har et stort utvalg av orienteringskart både i kystnære områder og i flott innlandsterreng. Vi holder våre kart oppdatert etter en oppsatt kartplan som revideres årlig. Vi har turkart for områdene Randesund og Tveit. Nytt turkart kommer snart.