Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Oppsal Orientering

Oppsal Orientering har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Oppsal Orientering på e-post post@oladilt.no for å opplyse om dette.

Informasjon om 2021

Velkommen til ny sesong: Ola Dilt for 55.gang!

 

Også i år må vi ta hensyn til den korona-situasjonen vi nå er inne i.

Åpningsdagen er derfor avlyst.

1.periode starter 28.mars (Palmesøndag).

Heller ikke de fleste utsalgsstedene vil få materiell som tidligere, men vi diskuterer alternative metoder for å få ut materiell, i tillegg til ordinær post, bl.a. vil link til digital utgave av Minidilt-kartet og brosjyren  bli lagt ut.

Bestilling på nett: via  "OlaDilt.no" . Eventuelt kan du sende inn navn og adresse til e-post: post@oladilt.no

Følg med på turorientering.no/oppsal og Ola Dilt sin Facebook-side.

Det er viktig å overholde myndighetenes pålegg om smittevern og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning. Stfteklemmer vil derfor ikke bli benyttet i år, noter kun kode.

«Periodens post» med gjestebok vil også utgå.

Folkehelseinstituttet sier samtidig at fysisk aktivitet er bra for helsa og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.

 

Som vanlig dekker postene våre hele området fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 6 kart.

I år har vi i tillegg 5 stk. historiske poster, som alle er nedlagte plasser i Østmarka.

Også i år har vi gjestekart i traktene ved Breisjøen i Lillomarka og du får dermed 20 ekstra poster i et flott terreng.

Vi forsetter med suksessen  "Tur-o på nett"., som er et internettbasert system, der du kan "klippe" postene, komme med innlegg og bilder i egen blogg, samt holde oversikt over poengene du har samlet etc. Dette er et supplement til stemplingsboka. Tidligere brukere logger på med samme brukernavn og passord som tidligere.

Vi fortsetter også med Minidilten for den yngre garde: Eget kart (“Ulsrudvann”) med egne poster og eget merke. Og dette opplegget er gratis! Også i år kan Minidilt og prøvepostene klippes på nettet! Merk at Minidilt-poster gir kun poeng for de som er 15 år eller yngre.

Merk: Du kan få Minidilt-kartet elektronisk ved å kontakte Ola Dilt: post@oladilt.no  eller last det ned fra Oppsal Orienreting

Og vil du besøke de øde stedene i Østmarka, står de 5 fjernpostene og venter på deg.

Til disse fjernpostene trenger du ”Turkart over Østmarka”; kartet kom i ny utgave i 2018 og kan kjøpes, bl.a.på Rustadsaga , av Oppsal Orientering eller hos utgiveren Tor Valstad i Ulsrudveien 25.

Også i år kan antall poeng sammen med navn, adresse, telefon, fødselsår, deltatt tidligere og om du ønsker årets utgave av OlaDilt sin eksklusive diplom sendes inn via e-post: post@oladilt.no

Bli med i OlaDilts Facebook-gruppe eller følg oss på www.oppsal.com

Vel møtt, lykke til og god tur når postene er satt ut og salget har startet!

Hilsen oss i Oppsal Orientering