Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Skeidi (Bamble)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering i Bamble 2021

Årets sesong starter palmesøndag 28. mars og varer fram til  og med søndag19. september.

OK Skeidi henstiller alle til å følge myndighetenes smittevernregler når det gjelder Covid-19 pandemien. Unngå smittespredning: Gå alene eller sammen med familie som man uansett er sammen med. Berør ikke postene. Hold minst to meters avstand til andre du møter. Vask hendene før og etter turen.

Turorienteringskonvoluttenen inneholder turpakkene "OK Skeidi Turorientering 2021" og "OK Skeidi Ekstrem Turorientering 2021". Hver konvolutt inneholder 2 deltakerkort for hver av turpakkene. Turorienteringskonvoluttene koster kr. 250,- og kan kjøpes på følgende steder

  • Enkelte utsalgssteder (Se liste i hovedmenyen)
  • Bestille på nett som sendes med post. 

Grunnet smittevern anbefaler vi å bestille tur-o konvoluttene i posten. For tur-o konvolutter i posten tilkommer porto på kr. 50,-.

Tradisjonell turorientering er lagt til kartene Grasmyr, Prisgrunn, Hydrostranda og Korskjerra, mens ekstrem turorientering er lagt til Rørholt-kartet. 

Postene er merket med vanlige trekant postskjermer som benyttes i vanlige orienteringsløp. Postene er utstyrt med en kode på to bokstaver. Ta med skrivesaker og noter koden på deltakerkortet og registrer kodene på nettet når du kommer hjem. Nytt av året er at postene kan registreres med en tur-o applikasjon som kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Nåværende versjon krever nettforbindelse når postene registreres.

Tegnsymboler er tegnet inn på de fleste kart for turorientering. Forklaringer på de enkleste og mest vanlige finn du her.

OK Skeidi arrangerer sammen med de andre orienteringsklubbene også Stolpejakten i Grenland. I år er det plassert ut 360 stolper i Grenland hvorav 85 stolper i Bamble. Stolpejakt er turorientering i lokal- og nærområder. For mer opplysning om stolpejakt henvises til nettstedet stolpejakten.no/arrangor/ok-skeidi.

OK Skeidi er en spesialklubb for orienteringssport, som dekker Bamble kommune. Klubben ble stiftet 18.1.1985 ved sammenslåing av orienteringsgruppene i Bamble og Stathelle. For ytterligere informasjon om klubben henvises til klubbens nettside: og på facebook. Det er også opprettet en egen tur-o gruppe på facebook.

Orientering er en idrett hvor alle kan delta. Det finnes klasser for alle aldre og ferdihetsnivåer. Terminliste over treningsløp og konkurranser finnes på Eventor.

Som turorienterer er det mulig å tegne et støttemedlemskap på kr. 100,-.