Kjøp og løp! (eller gå hvis du vil)

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 30. Mar 2023

Nå har alle salgsstedene fått turorienteringsheftene. Dermed kan dere enkelt finne et sted der dere kan få kjøpt årets Lill-O-Dilt og/eller MiniDilt.

Hvis dere imidlertid oppsøker Linderudkollen eller Lilloseter anbefaler vi at dere bruker ski. Det er også grunnen til at vi ikke har rukket å sette ut noen skogposter ennå. Vi anbefaler derfor at dere bruker påsken til å planlegge kommende fotturer i Lillomarka, men samtidig benytter det flotte skiføret i noen dager til.Redigert poengberegning for Lill-O-Dilten og MiniDilten

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 25. Mar 2023

Tusen takk for en rask melding om avvik i tilgjengelige poeng i forhold til det vi hadde i fjor!

Vi har nå rettet opp antall poeng i både Lill-O-Dilten og MiniDilten slik at det er den samme totalsummen som det var i fjor. Endringen er at kulturminnepostene gir fem poeng i stedet for et poeng. De øvrige postene har de samme poengene, akkurat som tidligere.

Denne enderingen er lagt inn på turorienteringsappen slik at den korrigerte summen automatisk blir registrert når du laster inn QR-koden eller registrerer bokstavkoden manuelt i appen. Hvis dere sender inn papirversjonen av klippekortet tar vi selvsagt hensyn til den korrekte poengsummen selv om det gamle tallet står på arket.Nå er Lillodilten og Minidilten i gang!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 25. Mar 2023

Det var hyggelig atmosfære og stor pågang med ivrige turorienterere ved årets åpningsdag på Grorud senter. Innsatsviljen var til den store gullmedaljen - i hvert fall for de yngre deltakerene. For de litt eldre, er motivasjonen å kunne begynne å planlegge og glede seg til kommende markaturer. 

 Selv om det foreløpig ikke er så mange poster som er tilgjengelige, regner vi med at våren er godt i gang slik at vi fortløpende utover i april kan melde ifra når postene er på plass og tilgjengelige i forhold til føreforhold.

For dere som ikke rakk å hente eller har anledning til å laste ned kartet med åpningspostene, er de tilgjengelig til gratis henting i trappesalget i Vestbyveien 10 frem til postene tas inn 1. mai.

Vi ble gjort oppmerksom på at postpoengene på årets poster trenger en gjennomgang slik at de står i stil med poengkrav til merker og plaketter. Dette skal vi se nærmere på slik at det blir en rimelig og rettferdig løsning. Vi kommer med en tilbakemelding på dette når vi er i mål.Lillodiltens åpningsposter som dere kan ta i perioden 25. mars - 1. mai er på plass.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 24. Mar 2023

De seneste dagenes værforhold har imidlertid gjort at det stedvis faktisk er glatt stålis - særlig ved post 2. Vi ber derfor om at dere utviser forsiktighet når dere skal ta postene. Brodder er en god løsning slik at dere slipper å falle og skade dere. Hvis dere synes det blir for glatt slik at dere ikke kommer helt frem til postene for å lese/skanne kodene, kan dere spørre oss på standen på Grorud senter på lørdag 25. mars kl. 10-13. Det er også mulig å sende oss en melding, så kan vi sende dere kodene som mangler.

Det er ellers fremdeles så mye snø i skogen at det tar en stund før skogpostene blir satt ut. Vi informerer fortløpende om når de er på plass.

Vi ønsker dere mange gode turer i 2023!Sesongen 2023 starter med åpningen 25. mars på Grorud senter i tidsrommet 10-13.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 12. Mar 2023

Vi har jobbet hardt i lengre tid - og har nå kommet i mål med definisjon av 174 poster for årets sesong. Det er ikke synlig noen turer eller turpakker ennå, for de åpner 25/3. Det er ikke som i den gamle nettløsningen der vi kunne offentliggjøre turene før postene var ute i terrenget.

Men vi røper allerede nå Åpningskartet!

Vi har 5 poster fra Grorud senter - og de vil bli stående ute til 1. mai! Kartet får du på senteret i åpningstiden vår, 10-13 lørdag 25/3. Hvis du vil gå på et annet tidspunkt, må du bruke digitalt kart i app'en eller skrive ut kartet her. Det passer på A4-ark.

Postene blir satt ut samme morgen og er tilgjengelige fra 10.00.

Vi er til stede på senteret fra 10.00 til 13.00 lørdag 25/3, og barn med minst én kode fra en post, får medalje i dette tidsrommet.

Vil du ta enda flere poster 25/3, kan du kjøpe kartmappen med alle de andre kartene i Lill-O-Dilten eller MiniDilten. Der finner du Stolpejaktkartet for Romsås. Disse postene blir også satt ut "natt til lørdag" 25/3. Så hele 20 poster blir det mulig å ta denne dagen. Selve Stolpejakten starter noen dager seinere, så vil du stemple for begge opplegg med mobil-app på samme tur, bør du vente noen dager med å ta de postene.

Øvrige poster i Lill-O-Dilten og MiniDilten kommer ut fram mot 1. mai. De blir publisert etter hvert som postene er ute, så når de dukker opp i nettløsningene (her og i app), står postene i skogen. 

Vi gleder oss til sesongstart!

Åpningsposter 2023.pdf