Sesongen 2023 starter med åpningen 25. mars på Grorud senter i tidsrommet 10-13.

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 12. Mar 2023

Vi har jobbet hardt i lengre tid - og har nå kommet i mål med definisjon av 174 poster for årets sesong. Det er ikke synlig noen turer eller turpakker ennå, for de åpner 25/3. Det er ikke som i den gamle nettløsningen der vi kunne offentliggjøre turene før postene var ute i terrenget.

Men vi røper allerede nå Åpningskartet!

Vi har 5 poster fra Grorud senter - og de vil bli stående ute til 1. mai! Kartet får du på senteret i åpningstiden vår, 10-13 lørdag 25/3. Hvis du vil gå på et annet tidspunkt, må du bruke digitalt kart i app'en eller skrive ut kartet her. Det passer på A4-ark.

Postene blir satt ut samme morgen og er tilgjengelige fra 10.00.

Vi er til stede på senteret fra 10.00 til 13.00 lørdag 25/3, og barn med minst én kode fra en post, får medalje i dette tidsrommet.

Vil du ta enda flere poster 25/3, kan du kjøpe kartmappen med alle de andre kartene i Lill-O-Dilten eller MiniDilten. Der finner du Stolpejaktkartet for Romsås. Disse postene blir også satt ut "natt til lørdag" 25/3. Så hele 20 poster blir det mulig å ta denne dagen. Selve Stolpejakten starter noen dager seinere, så vil du stemple for begge opplegg med mobil-app på samme tur, bør du vente noen dager med å ta de postene.

Øvrige poster i Lill-O-Dilten og MiniDilten kommer ut fram mot 1. mai. De blir publisert etter hvert som postene er ute, så når de dukker opp i nettløsningene (her og i app), står postene i skogen. 

Vi gleder oss til sesongstart!

Åpningsposter 2023.pdf

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.