Nå er vi i gang!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 2. Apr 2022

I dag var det en aktiv åpning av årets Lillodilt på Grorud senter. Der kunne vi stå varmt og godt og dele ut kart samtidig som vi fikk skravlet med mange gamle og nye turorienterere. 

Vi håper på å treffe flere av dere på tur i Lillomarka helt frem til høsten.

God Tur!


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Anders Johan Pedersen

  Gøtt å væra i gang, MEN HVOR I DEN NYE ÆPPEN FINNER JE OVERSIKT OVER HVOR MANGE POENG JE HAR OG HVOR MANGE POENG JE MANGLE TELL NESTE MERKE???

  03 april 2022
 • Lillomarka Orienteringslag

  Heller ikke vi som er arrangører klarer å finne ut det for oss sjøl som brukere av den nye appen. Man må faktisk inn i nettløsningen for å finne den typen informasjon. Dette er noe vi melder til programmererne og Orienteringsforbundet som et ønske fra brukerne.

  03 april 2022
 • Frøy Grøndahl

  Nå har vi fått hjelp! Når du er inne i appen, trykk på tre streker øverst til venstre. Velg Arrangør og søk deg fram til Lillomarka OL under Oslo. Deretter velger tu "Toppliste". Da har du oversikt over poengene dine, men ikke hvor langt det er til neste merke. Da må du inn i nettløsningen.

  03 april 2022
 • Lena Nydahl

  Hvor lang tid tar det fra registrering av QR-kode til data blir oppdatert? Har registrert 10 QR-koder på Romsås i dag, men finner det ikke igjen i noen oversikt.

  03 april 2022
 • Tone Vestersjø

  Jeg har scannet 15 poster på Romsås i dag, og det så ut til å fungere fint. Men når jeg ser på poenglisten så har jeg bare ett poeng. Jeg har ikke gjort noe annet enn å scanne koden.

  03 april 2022
 • Frøy Grøndahl

  Her er det et problem vi har rapportert til programmererne - og de vil endre det i første versjon av app'en i løpet av noen dager. Problem: Vi scanner QR-kode. Så kommer en grønn tekst: "Registrer post P01 (f.eks.)". Da må vi trykke på den i tillegg for å få registrert posten. De endrer teksten her. Hvis du har lastet ned digitalt kart med konvoluttkode, så går inn på turen og trykker "Start tur", tror jeg registreringen går automatisk (dette har jeg ikke testet selv ennå). Årsaken er at app'en ikke vet hvor du er før den sjekker GPS-koordinatene dine som resultat av trykk på den grønne teksten. Du får kvittering nederst på siden på mobilen når QR-koden har gått inn. Da er posten registrert. Løsning for dere: Send epost til froy.grondahl@gmail.com, så sender jeg kodene til dere. Da kan dere registrere manuelt i nettløsningen.

  04 april 2022
 • Frøy Grøndahl

  Jeg har fått beskjed om at scanneproblemet nå er løst. Hvis du har automatisk oppdatering av app'er, lønner det seg nå å gå inn på app-butikken din, søke opp "Turorientering" og velge "Oppdater". Da går det raskere å få ny versjon og da skal postene scannes og lagres med ett trykk. Sies det. :-)

  05 april 2022
 • Hege Farnes Hildrum

  @Frøy har du noen tips for å få familiedeling til å virke? Eller må hvert medlem ha sin kode?

  05 april 2022
 • Frøy Grøndahl

  Hvert medlem må ha egen kode.

  05 april 2022
 • Eva Anette Kvavig

  Hei. Hvor bestiller jeg merke man kan kjøpe etter 80 poster tatt i Lill-O- dilten ?

  18 august 2022
 • Eva Anette Kvavig

  @Frøy - Hei. Hvor bestiller jeg merke man kan kjøpe etter 80 poster tatt i Lill-O-dilten ?

  19 august 2022
 • Frøy Grøndahl

  Hei! I kartbrosjyren side 19 finner dere all informasjon om merker og plaketter. Vi skal sørge for at denne informasjonen kommer ut også her på turorientering.no - eller legge lenke til der den ligger. :-)

  20 august 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.