Heidalsviku inkl Myggklasken + Raphamnløpet

Postet av Tormod Skilag den 16. Jul 2015

O-gruppene i Midtdalen er ikkje store, men gjennom "stå-på-vilje" og samarbeid klarer vi å få folk til å komme på våre arrangement, og dermed skape aktivitet for mange.

Vi har lagt bak oss Heidalsviku ( 13-16.juli), der Myggklasken er løp nr.2 av totalt 4 løp . Myggklasken inngår i Dølakarusellen, og er dermed Tormod sitt ansvar. I år hadde vi 118 på start ved Melingen/Flatningen ( Kart: Bøneslia)
Det var oppholdsvær og blide løpere som kom med berre positive attendemeldinger på terreng og arrangement. Da blir vi stolte !!
Tormod må takke Hans Werp fra Viul OK for masse hjelp og støtte. Det var han som i 1982 var med på synfaring på Bøneslikartet, og som nå har digitalisert deler av det, og som tegner inn løypene for oss. Da er det vår oppgave å plassere postane på rett plass. Han hjelper oss med påmelding og tidtakning under løpet.

Dei 3 andre løpa er i Heidal :
13.juli: Kart: Brurusten (utsnitt fra Rindhovda). Fantastisk kvitmåsåterreng langs med Sjoa.
14.juli: Myggklasken Kart: Bøneslia( omtale over)
15.juli: Kart: Høgste Flye. / Bårdløkkensetra, Kvernbru . Nydeleg terreng med utsikt mot Jotunheimen, Rondane og Heidalsmuen. Beskrivelse fra løpere er " spektakulær opplevelse":
16.juli: Kart: Høgste Flye. Samme samlingsplass som over , men anna utsnitt av kartet. Terreng: vakker,gammel furuskog. Det er sagt av Leif A. Hultgren, at "dette er VM terreng om VM nokon gong skulle bli arrangert i Gudbrandsdalen.

I tillegg var Raphamnløpet v/Jon Vegard Lunde arrangert den 12.juli
Terreng: Spennande og detaljert over og under tregrensa

Alle løp har samla ca 100 løpere.
Alle løp byggjer på prinsippet om " å gjera det enkelt"
Det er 3-4 løypelengder, inndelt i Herre/Dameklasse.
Påmelding ved start. Og brikkeavlesning i mål.
Premier til alle t.o.m 16 år
Hans Werp har eit lite stillegåande aggregat så da har vi strøm til PC ute i skogen også.
Resultatet blir lagt inn i Eventor. ( Er du interessert så sjekk der )

Det er deltakere fra både inn og utland, proffe og amatører om kvarandre.
Det er lite ny-rekruttering å sjå , men det får vi skrive om ein anna gong.....

Tormod hadde ein trofast gjeng som stilte opp på alle løpKvitmåsåterreng på Leirflaten / BrurustenHer skimter vi Ingrid på siste post på BrurustenSamlingsplass MyggklaskenPost v/stein . MelingenSolveig mot mål på Kvernbru 16.juliSolvor stempler på mål. / Kvernbru 16.juli6 godt påkledde Tormodløpere . Regn og + 4 grader på Kvernbru var litt "hustre"
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.