VESTLAND - Nord for Bergen, tilbyr Kvernbit tur i vakker natur for medlemmene.

Postet av TurO-klubben Norge den 24. Mar 2024Nord for Bergen, i kommunen Alver i Vestland fylke.

Vil du oppleve vakker natur nord for Bergen? Kvernbit IL tilbyr en gratis blå tur i nydelige omgivelser i Alver kommune for medlemmer i TurO-klubben. Du kommer i kontakt med naturperler i nærområdet; en liten gård, et friluftsområde, langs en nydelig elv og flere fiskeplasser. Turen starter i Frekhaug og ender på Dalstø.

En perle av en tur. Oppdag flere nye perler!

Kollektivt: 
Benytt appen ENtur, en kollektiv-app som kan brukes i hele Norge. Last ned fra Appstore, søk for eksempel Bergen sentrum til Frekhaug.

God tur !

 

Se flere turer fra KVERNBIT IL

Hadeland - Lygna byr på 22 vinter-og sommerposter

Postet av TurO-klubben Norge den 5. Mar 2024

Nyhet!

Hadeland tilbyr allerede nå 22 poster å jakte på i skisesongen på Lygna Sør. Poststolper vil være tilgjengelige ut hele 2024! Turen er gratis for medlemmer av TurO-klubben.

Bli med til vakre omgivelser på Hadeland. Tilbudet er et samarbeid med Stolpejakten og begge koder skannes samme sted, men i to ulike apper. Postene kan besøkes med ski-TurO, og senere til fots når snøen smelter. Turen koster kr 60 for ikke medlemmer.

Hadeland o-lag har arrangert TurOrientering helt siden 1970-tallet. Kart og informasjon for Hadelandstrimmen vil være tilgjengelig for salg på følgende steder: Shellstasjonen på Harestua, *
Gran Sport, Brandbu Sport og Shellstasjonen på Lygnasæter.

Ikke medlem? Bli det her: www.turoklubben.no

Les mer om Hadelands OL tilbud her


God postjakt i Hadeland!