Oslo: Ta vinterposter og en fortjent eplekake på Frognerseteren!

Postet av TurO-klubben Norge den 22. Feb 2024

Arrangør Heming har lagt ut flere turer i kremen av Nordmarka!


Ny gratis tur for TurO-klubbens medlemmer i beste Nordmarka v/ Frognerseteren, Oslo

SkiTurO 1 har 10 nærposter plassert i det mangfoldige løypenettet i og rundt Frognerseteren og Øvresetertjern. Merk at løypene som er oransje på kartet ikke alltid er oppkjørte, men det er som regel noen før deg som har tråkket løype – gjennom et nydelig terreng! Benytt helst de klassiske skiene på akkurat denne turen:-).

Parkering/Ruter

I området her er det mange parkeringsplasser, både ved Hemingseter (syd for Frognerseteren), Frognerseteren/Sporten, Øvresetertjern og Tryvann, eller man kan ta T-banen til Frognerseteren stasjon.


Nyttig informasjon:

  • Alle skiløyper er ikke alltid preparert og snøforholdene kan variere gjennom sesongen. Sjekk dagens føre og preppestatus i appen iMarka eller på skiforeningen.no/utimarka/foremelding/. Løypene i akkurat dette området kan også sjekkes i appen/nettstedet Skisporet (Nordmarka syd BYM).
  • Alle postene er ment for å kunne nås med ski på bena. Vær så snill å vis hensyn og ikke gå med annet fottøy i preparerte skispor.
  • Ikke forsøk å gå over vann som ikke er merket med bambusstikker og hvor det tydelig er kjørt opp løype med scooter.


Se alle turene til Heming her i Nordmarka 
- prøv også de, totalt 40 poster, ute til og med 14. april 2024.

turorientering.no/next/orienteering/organizer/267

God tur!:-)
ÅRSMØTE i TurO-klubben Norge 12. mars 2024

Postet av TurO-klubben Norge den 20. Feb 2024


Velkommen til ÅRSMØTE i TurO-klubben Norge 12. mars 2024 kl 19.30

Årsmøtet er åpent for alle medlemmer, se innkalling med foreløpig saksliste vedlagt. Alle medlemmer skal ha fått epost med innkallingen til møtet.

Møtet blir digitalt på Teams - Click here to join the meeting

ALLE DOKUMENTER ER SENDT UT TIL ALLE MEDLEMMER !

Etter det formelle årsmøtet inviterer vi til åpen dialog. Medlemsundersøkelsen fra oktober vil bli presentert, og vi oppfordrer alle til å dele erfaringer, ønsker og forslag til hvordan vi skal utvikle TurO-klubben framover.


Valg 2024:

Kunne du tenke deg å delta i styret til TurO-klubben, eller ønsker å foreslå kandidat, så ta kontakt: Styret (turoklubben.no). Vi er et hyggelig lag som ønsker flere med til å påvirker videre utvikling :-).Meste foregår via digitale møter.

Påminner dere som ikke har betalt om å betale medlemsavgift før årsmøtet for å ha stemmerett og være valgbar til verv i klubben, og ikke minst få medlemsfordelene. Takk til de som har betalt for 2024!


Hjertelig velkommen til årsmøtet!
Prøv VINTER-TurO i MODUM

Postet av TurO-klubben Norge den 19. Jan 2024

Prøv vinter-TurO i Modum


Vikersund-Abelone: 10 poster. Grønt nivå der det er lett for familier å gå tur med barn i kjelke, samt for de med nedsatt rørlighet eller handicap (personer i rullestol kan pigge seg fram/sitski-kjelke).

Hovlandsfjell, Finnemarka: 10 poster. Blått nivå, passer for familier som tar det som en tur med niste, med trolsk natur.


TurO-klubbens medlemmer kan laste ned turen gratis på turorientering.no > Modum OL, ellers 75,- per tur.


Postene henger ute til og med 31. mars. 

Ta med familien ut på spennende vinteropplevelser i Modum 

God tur! 
En heldig vinner er trukket!

Postet av TurO-klubben Norge den 9. Nov 2023


Kjære medlem!

Vi har gjennomført medlemsundersøkelsen i oktober og vil med glede kunngjøre at vi har trukket en heldig vinner blant alle som deltok og la igjen e-postadressen sin. Konkurransen var tøff, med hele 43 prosent av medlemmene som tok seg tid til å svare.

Vi er utrolig fornøyde og vil takke alle som bidro. Dette gir oss verdifulle tilbakemeldinger som er viktige for å planlegge fremtidige aktiviteter i klubben. En spesiell takk går til alle som delte positive tilbakemeldinger og nyttige innspill – vi vil nøye gjennomgå disse for å forbedre oss ytterligere.

Gratulerer til Trine Marit Justad Raaen, som er vinneren av et gavekort fra hotellkjeden Strawberry.  Gavekortet gir 1 overnatting med frokost for 2 personer i  et standard dobbeltrom på et valgfritt hotell hos Strawberry.

.


Til slutt  -  Lykke til videre med jakten etter vinterpostene:-). Vinterposter i Østmarka venter på deg! God tur!
2 nye turer! Lurt å være medlem!

Postet av TurO-klubben Norge den 29. Aug 2023Til sammen har vi 18 turer som er gratis for våre medlemmer i TurO-klubben. Siste nytt er 2 nye gratisturer i storbyene Oslo og og Trondheim. Turene er nå spredt over i hele landet, og vi håper at dette vil treffe noen av våre medlemmer. Sesongen er fortsatt i gang og turer er tilgjengelige 1-2 måneder til, ofte til etter høstferien, uke 40 og 41. Så kommer vinterpostene, men ikke helt enda:-).
Nyt tiden i skogen, plukk poster og bær denne ettersommeren, før kulda setter inn.

OSLO: Arrangør Lillomarka OL, Lill-O Dilten har åpent Rød tur - Alunsjøen med10 poster, som gratistur for medlemmer (koster normalt 100,-) og turen er åpen frem til 8.oktober. Da stenger Lillomarka sine TurO-kart.

Gå til turen


TRONDHEIM: Arrangør Freidig har åpnet Rød tur - Resvatnet Hyttegrend med 10 poster gratis for medlemmer ut sesongen til 15.oktober. (koster normalt kr 60,-) En fin runde i parklignende fjellskog. Noe innslag av myr.

Gå til turen


Vi setter enorm stor pris på at så mange klubber som er arrangører av TurOrientering er med i samarbeidet å gi våre medlemmer i TurO-klubben et ekstra tilbud. Vi sammen i norsk orientering ønsker å utvikle våre TurO-aktiviteter enda mer og vi får inn flere og flere medlemmer som er aktive innen mosjon-, og
folkehelseaktiviteter, sommer og vinter. Dette gir opptur!

Oversikt - alle turer


Ikke medlem av TurO-klubben?

Bli medlem for kr 50,-. / årlig medlemsavgift.