BERGEN - Fana Il - tur med 22 poster til medlemmer

Postet av TurO-klubben Norge den 14. Jun 2024


Vakre Bergen - Fana!

TurO-kartet SMØRÅSEN er Fanas bidrag til TurO-klubben i år. He kan du boltre deg i å lete etter 22 poster på et turkart. Neste gang du er på besøk, eller ferierer eller er Bergensborger i Norges fineste by, er oppfordringen å ta en TurO med Fanatullen! 


Adkomst til terrenget Smøråsen:

  • Parkering Nøttveit/Bjørnevatn. Busslinje 76 til Smøråsen
  • Klatreparken Høyt og Lavt: Alle busslinjer mellom Bergen og OS. 

Fanatullens TurO-heftet kan kjøpes mer enn 150 poster er plassert ut - og kartet "Smøråsen" er med (side 4) i årets turO-hefte for Fana IL Turen på på nett koster kr 50 .- for ikke medlemmer.

Karthefte kan kjøpes for kr 250 hos Intersport Lagunen, SportOutlet Nesttun, Esso Skjoldskiftet, Platou Fjøsanger, Turlaget i Marken, Extra Krokeidevegen og BUNNPRIS-Titlestad, samt selvbetjent fra postkasser på Nøttveit parkering, Fjellbirkeland/Riple skytebane og Totland parkering.

Flere turer i Fana området finner du her: Fanatullen

God postjakt! 
Besøk Midt-Troms! Turen Skaret er gratis for TurO-klubbens medlemmer.

Postet av TurO-klubben Norge den 10. Jun 2024Turen SKARET er gratistur for TurO-klubbens medlemmer. 
 
 "I Sørreisa kan man springe i tøfler". Det hevdet i alle fall fire ganger verdensmester i orientering, Bjørnar Valstad, etter å ha deltatt på o-løp i Sørreisa. 
 
Turen går i et fantastisk flott terreng i et område som strekker seg fra starten av Skardalen opp mot fjellområdet "Heia" ved foten av Middagsfjellet. Middagsfjellet er forøvrig et yndet turmål for vanlige fotturer. Ved toppen av Middagsfjellet er det reist en støtte til minne om Alf Storelvmo som var Sørreisa største skiløper gjennom tidene helt til Erik Valnes kom og tok over tronen.
 
Midt på Heia ligger Sørreisa O-lags klubbhytte. To av postene ligger nært O-hytta. På O-hytta kan man ta seg en pause i postletingen og om så overnatte hvis man ønsker det. https://www.sorreisa-olag.no/o-hytta-3/ 
 
Info kan også hentes på vår TurO-siden: https://www.sorreisa-olag.no/tur-o/ 

Se resten av Turo-tilbudet til Sørreisa her Sørreisa TurO-tilbud

Følg med på Facebookgruppen: Turorientering i Midt-Troms | Facebook


God tur!