Vi står framfor den intensive vårperioden i orientering!

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Mai 2017

O-sesongen er godt i gang og vi har gjennomført mange interne trenings- og opplæringskvelder etter påske. Nå nærmer vi oss den mest intense vårperioden.

Kommende arrangementer er, eller vil komme, som nyhetssak på hjemmesida, men her kommer en oversikt:

- Ungdomsløpene fortsetter stort sett hver torsdag, første gang torsdag 18. mai og så er det tre løp til i vår.

- Ukens Løype og Turorientering kommer i salg på Sportshuset fra fredag 19. mai. Turo vil også være tilgjengelig for salg på nett og Grønne turer i sentrum er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

- Vi har fortsatt igjen ett trenings- og opplæringsløp som går fra Rye onsdag 24. mai.

- Verdens o-dag er i år onsdag 24. mai og vi har arrangementer på alle tre våre barneskoler, Gimse ungdomsskole og ved Øya videregående skole. Flere hundre elever vil delta i minst ett arrangement den dagen. i tillegg teller også vår treningsløp på Rye. Med andre ord blir det en massemønstring for o-sporten den dagen!

- Flere av våre løpere deltar i helgaløp og vi har i f.eks. KM på Hølonda til helga 21 løpere fra Melhus påmeldt og mange vil også delta i Trondheim Open siste helga i mai.

- Så onsdag 31. mai starter OG karusellen med løp på Grønneset med Børsa som arrangør. Da må vi mobilisere! Karusellens 2. løp arrangeres onsdag 14. juni av oss fra Finnset på Øyås. Egen funksjonærliste kommer snart. 3. løp i karusellen går onsdag 28. juni i Klæbu.

- Vår interne O6`er starter onsdag 7. juni. 2.løp er den 21. juni som også er klubbmesterskap for MIL.

- Norsk O-festival på Oppdal har vi nylig annonsert går 23.-25. juni og vår påmelding må skje innen 1. juni.

Alt dette og mer til skjer før sommerferien.