Resultat natt-o-løp Bulingtjørna 25.-26. oktober

Postet av Førde Idrettslag den 27. Okt 2017

Årets siste natt-løp ble avviklet som et 2-dagers løp: Onsdag, i pøsende regnvær, gjorde familien Hole unna sine løp, mens de øvrige stilte til start ved Bulingtjørna på torsdag, i godt høstvær.

C-løype: Ble vunnet av Anita Hole, helt suverent og uten konkurranse fra andre.

A-kort: At Helge skulle vinne denne hadde gitt lave odds hos bookingselskapene. Mannen har synfart kartet, lagt utallige løyper her og gjør sjelden dårlige løp.

A-lang: Nettopp hjemkommet fra ei god plassering i Blodslitet, satte Gunnar Gytri ungdommene skikkelig på plass. Men seieren hang i en tynn tråd:  Plutselig, ut av mørket, uten lys, dukket Gunnar opp i målområdet."Lykt, lykt, har noen ei lykt å låne meg?!" Og med lånt lykt forsvant han til skogs igjen. Snakk om dramatikk! Når sist skjedde det  at en løper har vunnet et løp med lyktbytte underveis?

At nattorientering har sin sjarm og sine utfordringer, viser resultatlista. Deler av Ulvedalene er krevende, og spesielt krevende på natt,  og med søkkvåte myrer i tillegg ble det en skikkelig "manndomsprøve".  At det kan gå "rundt" for noen og en hver i dette terrenget kan Harald bekrefte. En må stole hundre prosent på kompasset. Intuisjon og god tro holder ikke.

Det ryktes at det kan bli eit natt-løp i Naustdal i neste veke, så følg med på nettsida og Facebooksida til FIL Orientering!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.