Finn Fram Dagen 2019 ble en stor suksess!

Postet av Melhus IL - Orientering den 4. Mai 2019


Liten o-løper og stor sekk. Alle skal med!


Det var til tider kø foran påmeldings-skranken ved inngangen til Melhus-torget i dag. Og de første var klar før teltet ennå var bare halv-veies oppe, og spurtet ut når påmeldinga var klar.

Finn Fram Dagen er blitt en årlig tradisjon for o-løperne i Melhus. Dagen er viet PR for o-sporten og vi kan vel si at vi er i begivenhetenes sentrum 5 meter fra inngangen til Melhustorget.


Samlingsplassen er nokså sentralt og arrangørstaben trivdes ved Melhustorget. Johannes, Hege, Stein Ivar, Martin, Marit Elise og Kjell Rune.

Postene er på tur ut med Johannes og Eivind


I år la vi ekstra vekt på forhåndsomtale av arrangementet og det ser ut til å ha virket godt. Svært mange av de frammøtte hadde sett omtale i sosiale media og hadde satt av noen timer til å delta i å finne poster i sentrum.

Kjell Rune hadde lagt 5 løyper av ulike lengder. De korteste gikk rundt selve torget, mens de lengste også hadde poster mellom Melhusvegen og jernbanen fra Toragården i sør til Eplehagen i nord. De fleste klarte seg med en runde, men det var flere som løp to runder - for dette var moro!Litt instruksjon før start er nok, så fyker man ut av startblokka!

Disse to startet i sykkel-o-klassen og det gikk unna i en viss fart! Ikke rart det ble tommelen opp!!


Etter en konsentrert runde i o-løypa med kart og løperbrikke fikk alle med seg ei utskrift av tida mellom postene og sluttida - tror ikke selve tida var viktig i det det helt tatt, men å legge på brikken og lappen til slutt var viktig! Etter alle viktige og store løp er det selvsagt premieutdeling.Stein Ivar og Johannes i sekretariatet. Utskrift av løpet er interessant!

Hege er særs fornøyd med premieutvalget og tilstrømminga til premiebordet. Finn Fram til VM i Østfold 2019- sekken var veldig populær!


En kraftanstrengelse som et sprint-løp er, blir det viktig med bespisning og væskeinntak! Ingen var det spor forbauset over at begivenheten i dag ble dekt av pressen.Her steker Marit Elise vafler så dampen står høyt til værs. Veldig populært!

Trønderbladets stuntreporter John fikk med seg detaljer om løpet til disse to.

Dette løpet er det første i en serie på tre løp i vår nye Rekruttcup. Neste løp går fra Tambartun onsdag til uka fra kl 1800. Siste løpet er på Grønneset onsdag 15. mai. Alt dette kommer vi tilbake til, men husk det blir premie til rekrutter som har deltatt i minst to løp

Det er ikke så farlig, men allikevel da. Her er   deltagerlista fra dagens o-treff. Det startet 76 løpere i dag som er ny rekord!

Da er det ikke mer å si om denne dagen annet enn at er det bare ett lite år til nest Finn Fram Dagen. 

Mnn........., forresten: Det er blitt rapportert fra Gratishaugen om noe kald vannrett halv-hvitt nedbør av noen slag. Det var det ingen som merket noe til der løpet gikk i hvert fall. Vel blåst!!