30 løpere med i kveldens O6`er fra Rye.

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Sep 2020


Oda og Emil står her ved startenheten. De gjennomførte enda en gang med glans i nybegynnerløypa!


Det ble riktig godt oppmøte i kveldens o-løp fra Rye. 30 ble fristet av et fint høstvær og greie løyper som Martin hadde lagt mellom Lodda - Svartåsen - Gammelåsen. 

Det gode oppmøtet i seg selv er gledelig, men i tillegg er det moro å se barn og ungdom komme igjen gang etter gang og har tydeligvis stor glede av o-sporten. Det er bare blide fjes å se. Og ikke nok med det: Også i kveld kom det tre nye løpere for første gang. Julie, Colin og Tor Håkon prøvde seg for første gang i et o-løp i skogen. Flotte greier.
I løypene er det som vanlig noe kniving om plasseringen. Audun og Atle gjør opp seg imellom med små marginer som regel. Ett lite minutt ble det i favør Audun i dag. Ikke langt bak kom Stefan, Kristoffer, Kjell Rune og Hege som perler på en snor. Alle med km-tider mellom 9 og 12 minutter.

Her er Kjell 'Rune, Hege, Atle og Audun samlet til en prat om veivalg i A-løypa.På "hjemmebane" slo John Magnus (med Prestmo til etternavn og løpet gikk på Prestbakkan!) til med seier i B-løypa godt framfor Kåre på andreplass - begge med gode km-tider.

Her er John Magnus sammen med Signe og Frank Egil som begge løp C-løypa.

I C-løype finner vi mange flotte ungdommer som gjennomfører sine løp med stor sikkerhet. Disse utgjør 8 av 10 i løype denne kvelden: Utmerket gjennomført!
5 medlemmer av familien Bredland Seehus. To på fire føtter og tre på to føtter! Det ble debut i C-løypa i kveld.


Her ser vi også den nyeste tilskuddet Julie i midten av jentegjengen av ungdommer i C-løypa.De aller ferskeste finner vi i kveld i nybegynnerløypa. Alle i nybegynnerløypa som deltok i kveld har begynt i høst - de siste kom nå i kveld. Svært gledelig!


Colin og Tor Håkon hadde sin først tur i nybegynnerløypa i kveld og fikk litt starthjelp av Eivind. I tillegg til poster som ble plukket i tur og orden ble det også fortært litt blåbær.

I løpet av kvelden ble Kjell Rune hedret som 50-årsjubilant med et hurtigoppsatt blandet kor. Her kan du høre og se opptrinnet.

Vi annonserte vel sist at vi nærmet oss o-løp i mørket. Kveldens løp gikk helt uten problemer og vi vil gjennomføre også neste ukes trening i dagslys, men med enda litt tidligere start. Da er det Kristoffer som legger løyper fra Valshaugen.