Nærløp 15.9 frå Sunde skule - med resultat

Postet av Førde IL den 12. Sep 2021

Deltakarane må vere klar for litt fast underlag under nærløpet onsdag. Bildet viser Håkon Grønli under hovudøp sprint tidlegare i sommar.  


26 løparar deltok på nærløpet på Sunde onsdag 15.9. Postplukk i C-løypa, A-kort og A-lang. Resultata ligg også på Eventor, men strekktidene vert vilkårlege sidan det var postplukk.  16-Resultat Sunde Skule-0150921.pdf

------------------------------------- 

Det er klart for næroløp fra Sunde skole onsdag 15. september kl. 1800.  For N-løperne blir det ei tradisjonell løype på ca. 1,4 km med start og mål nær Sunde skole. For de som skal løpe Lang- , Kort- eller C-løype er starten på Farsundsida, på nordsiden av E39, men mål ved Sunde skole. Disse løperne får utdelt kart i startøyeblikket med inntegnet f.eks. 12 poster og skal ta 9 av disse. Utfordringa blir å velge hvilke poster – i hvilken rekkefølge – mens klokka går. Ved målgang blir det ikke delt ut strimmel med strekktider. Strimmelen beholdes av arrangøren som kontroll på at løperne har besøkt riktig antall poster, og «riktige» poster. All kryssing av E39 skal skje  på gang- og sykkelstien som går under vegen, det gjelder både til start og under løpet. Husk desinfeksjon av brikke før start og ved mål, før brikkeavlesning.

Påmelding via Eventor innen kl. 1400 på løpsdagen. Meld deg på herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.