Tips før tur - og den morsomme elgtiss-soppen

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 18. Apr 2022Her kommer et tips til ivrige turorienterere. 
Vi i komiteen ble overrasket rett før jul om at mye av alt arbeidet vi hadde gjort klart i gammel programpakke og med poster og QR-koder - det var forgjeves. Noen poster var satt ut (mange hensyn å ta i komitedeltakeres liv) med QR-koder på. - Og så måtte QR-kodene byttes med nye. Samtidig renummererte vi postene, slik at mange poster fikk nye nummer i forhold til hva de først ble planlagt med. 
Nå står det altså noen poster ute som ikke er annonsert, fordi de ikke har riktige QR-koder. For å hindre dere i å gå forgjeves på postjakt - og for å slippe enda mer ekstra arbeid for komiteen - har vi ikke åpnet disse postene for stempling. Det er et tegn for dilterne om at postene ikke er klare. 

Tipset er:
Sjekk om turen du har lyst til å gå er "åpnet" i app eller på nettsiden Turorientering.no/lillomarkaol. Vi planlegger at alt av "vårposter" er på plass til 1. mai. Fjernpostene åpnes uansett ikke (og settes heller ikke ut) før 1. juni. Det er av hensyn til viltet.

Vi vil fortsette å annonsere etter hvert som postene blir klare for dere i skogen. 
I mellomtiden kan dere nyte "elgtiss-soppen" som dere kan få øye på nå akkurat når snøen har gått. Den vokser kun der elgen har tisset.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.