Påmelding til 17.mai stafetten 2023!

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 28. Apr 2023

Vi er stolte av å kunne arrangere den tradisjonsrike 17. mai-stafetten, som har blitt en fast årlig begivenhet i Kirkenes siden 1946.

Stafetten består av 6 etapper, med distanser fra 400 meter til nesten 800 meter. Vi har klasser for yngre, seniorer og veteraner, bedriftsklasser, bygde- og bydelslag. Deltakelsen svinger, men opp gjennom årene har vi hatt opptil 33 lag som har deltatt. I 2022 var det 16 lag som deltok, vi håper å få flere lag påmeldt i år!

De siste årene har Grensejegerne fra GSV vært suverene, og Pasvik grensestasjon har løyperekorden. Men hvilket av kommunens fotballag er best til å løpe? Det får vi se på stafettdagen!

Start og mål er ved KIF-huset på Kirkenes stadion. Vi håper på stor oppslutning fra både lokale og tilreisende løpere. Løping er i skuddet for tiden, og vi tror stafetten vil bli en flott opplevelse for alle som deltar. Startskuddet blir avfyrt kl 1430!

Det er ingen start kontingent for å delta i stafetten. Påmelding kan gjøres via vår nettside på https://www.kirkenes-if.no/p/71881/pamelding-17.mai-stafetten eller ved å sende en e-post til post@kirkenes.if.no.

Vi håper å se deg på startstreken den 17. mai – det sprekeste arrangementet denne dagen!


PS: Påmelding må gjøres innen 15.mai


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.