Ekstrapostene (Lill-O-Dilt-måneden) som er på Langsetløkka-kartet er på plass!

Postet av Lillomarka Orienteringslag den 4. Mai 2023

Nå begynner det å bli flotte forhold for turorientering i Lillomarka og det kommer fremdeles nye poster på plass. Før bladene kommer på busker og trær, er det ganske enkelt å få øye på postene men dette vil endre seg utover forsommeren.


Det er fremdeles stedvis vått og glatt, men dette problemet avtar raskt nå. Det er dermed ikke noen store vanskeligheter med fremkommelighet, men det må innrømmes at det er kjekt med litt ekstra (kanskje litt motvillig?) trekkhjelp i bratte og glatte oppoverbakker...


I terrenget der ekstrapostene ligger, var det i hvert fall ved dagens postutsetting en del aktivitet av terrengsyklister. Det minner oss om informasjonen som ble gitt i forbindelse med et o-løp ved Lake Tahoe i USA. Det ble der sagt at i det var mulig å kunne treffe på både klapperslanger og bjørn i løypa, men det var ikke noe å bekymre seg for. Det arrangøren av O-løpet i California imidlertid mente var skummelt, var om man traff på terrengsyklister! Ved Langsetløkka viste det seg heldigvis at terrengsyklistene var av den hyggelige versjonen som viste hensyn til andre i skogen. Vi regner samtidig med at det samme gjelder de som driver med turorientering, så dermed går dette sikkert bra. 


For øvrig er det ekstremt usannsynlig med bjørnobservasjoner i Lillomarka, men det er i hvert fall en teoretisk mulighet for at dere kan komme til å se huggorm hvis dere er heldige(!).

God Tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.