Har du hørt om TurO-klubben?

Postet av Turorientering den 8. Mai 2023


Bli medlem av vår nye TurO-klubb - sjekk fordelene! 

Turoklubben.no

Årlig medlemsavgift kr 50,-. Ellers ingen forpliktelser, kun fordeler!

Klubben er for alle, for turorienterere og for andre som ønsker å hjelpe turorientering til å utvikle seg til et enda bedre mosjonskonsept med flere tilbud. 

Medlemmer får blant annet tilgang til flere turO-kart gratis av våre arrangører. Allerede nå ligger det 9 turer tilgjengelig ulike steder i Norge som medlemmer får helt gratis, og snart blir det enda flere turer tilgjengelige. Men først må du altså bli et medlem. Dette er et godt tilbud, hvor av medlemsavgiften er nedbetalt bare ved å du velger en av de 9 turene! Vi jobber med flere tilbud fremover. 

Lav årlig medlemsavgift på kr 50,- pr medlem, uansett alder og antall familiemedlemmer. Du som ikke er medlem i noen o-klubb eller lag ønsker vi gjerne å se som medlem. Vi håper også at mange som allerede er medlemmer i en klubb blir medlem og vil støtte norsk Turorientering.

Hvis du allerede er en turo-bruker, benytt samme epost når du melder deg inn som medlem. Medlemmer vil automatisk få de tildelte turer gratis lagt til i app/web i TurOrientering.no

TurO-klubben har ingen krav til deltakelse på dugnad eller verv.

Klubben er et supplement til de lokale etablerte klubbene og samarbeider om tilbudet ut. Dette vil blant annet bidra til å synliggjøre mosjonsaktivitetene til enda flere både sommer og vinter.

TurO-klubben Norge ble etablert i november 2022. Norges Orienteringsforbund er ansvarlig for den nye nasjonale klubben. 

Blir du vårt neste medlem? Velkommen til klubben:-)

Bli medlem nå, gå til turoklubben.no