ÅPNING AV BIRKENES SPAREBANK HALLEN

Postet av Andreas Emil Hansen den 21. Okt 2023

I dag, 21. oktober 2023 var det offisiell åpning av Birkenes Sparebank Hallen. Været kom som bestilt, sur sterk og kald vind, i tillegg til sludd. Helt perfekt for å komme inn i den nye flotte hallen til Birkenes IL!

Leder av prosjektgruppa Kjetil Aamlid sa noen velvalgte ord - om det imponerende prosjektet! En rørt leder i Birkenes IL, Salve Eieland takket den dyktige gjengen som har fått vært med å realisere prosjektet. Det er tilbake i 2016 med daværende leder Oddvar Glidje, at behovet for en flerbrukshall første gang ble vurdert i Birkenes IL.

Bygdas banksjef i Birkenes Sparebank kunne også gratulere og fortelle at Bygdas bank har bidratt med 10 millioner kroner til idrettslaget sine prosjekter de senere år. Dette er midler som skal komme hele bygda til gode.

Ordfører Arild Windsland fikk æren av å offisielt åpne Birkenes Sparebank Hallen, etter noen velvalgte og motiverende ord. Vi fikk se ett velplassert skudd gå i mål, mellom beina på Keeper Harald Flå.

Musikkinnslag fra korpset, kaker, kaffi og saft gav en fin ramme rundt åpningen, tett fulgt av lokale journalister og fotografer!

Friidrettsgruppa har vært med å bygge sprintbane og hoppegrop. Små og store fikk prøve seg på øvelsene. 

Regjerende Norgesmester i lengde uten tilløp, Kenneth Bjorvatn var også tilstede for å teste hoppegropa. Den offisielle rekorden til Bjorvatn er 3,53 meter i lengde uten tilløp. 

 Foto: Wenche Flaa Eieland

Foto: Andreas Emil Hansen

Birkenes IL kan fra nå av tilby stabile, gode treningsforhold gjennom hele året. 

Foto: Andreas Emil Hansen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.