Årets første poster er lansert. X-Poster

Postet av Wing Orienteringsklubb den 6. Mar 2024

Hva er X-poster?

X-poster er poster uten postflagg eller stolper, men hvor appen registrerer at man har kommet til riktig sted via GPS. Når TurO-deltakeren kommer til en X-post så vil appen automatisk registrere at deltakeren er på posten og gi et signal.

Poengene du samler med X-poster inngår i den totale rangeringen. Vi prøver ut de første postene på Festningen og i Trondheim sentrum. Så kommer en ny tur på Lade snart!Lykke til. 


Lykke til. 


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Joakim Lund Rangel

  @kåre: appen heter for Turorientering. Lastes ned fra appstore, og du logger inn med samme epost/passord som du bruker på turorientering.no nettsiden

  10 mars 2024
 • Kåre Bachmann

  For å finne postene må man jo ha et kart?
  Og altså en app. Den må vel lastes ned på mobiltelefonen som alle andre apper??

  10 mars 2024
 • Jon Vindal

  Hei. X- postene er å finne på denne appen. Søk opp wing. Då kommer denne turen opp som valg. Grønne turer kommer på Festnigen før påske. Grønne turer på lade kommer når frosten har godt ut av bakken. Trolig midt i april. Etter mange testet har vi funnet ut at stolper som slås langt ned er det som gir minst vedlikehold. Vi har hatt tildels mye sabotasje på disse poster. De første ordinære poster blir også satt ut på fuglmyra og blir klare fra 20 April.

  10 mars 2024
 • Kåre Bachmann

  Hva slags app snakker vi om her? Hvor kan man laste den ned fra? Og hvor finne man kart over X-postene i Trondheim. Er de i det hele tatt lagt ut?

  Når kommer forresten "ordinære" poster - på festningen, på Lade pg på Fuglemyra?

  Kåre Bachmann

  10 mars 2024
 • Jon Vindal

  Ser du har klart å registrere ett klipp

  09 mars 2024
 • Vibeke C Strømmen

  Prøvde de 3 postene på Festningen i dag uten å få de registrert. Alt av tillatelser på mobil er på og dobbeltsjekket. Noen som vet hvorfor postene ikke blir registrert når jeg står på korrekt sted?

  08 mars 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.