Seier i 4. karuselløp i Orkdal!

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Aug 2014

(21.08.2014)  Vi halte seieren i land i går kveld! 17 tellende løpere fra MIL snek oss 52 poeng framfor Leik. Tre løypeseire ble det også med Mirjam i Gul, Trine i Hvit og Audun B i Blå - gratulere! Med denne seieren er vi nå om lag 600 poeng bak Leik og det er ikke mer enn 10-12 løpere mer enn i går kveld, så dette er ikke kjørt. Resultater her.

Medieomtalen:

Knapp seier til Melhus i o-karusellen

Spenninga i karusellen holder seg til siste løp

Orkanger var arrangør i 4. individuelle løp i OG karusellen. Løpet gikk på kartet Geitryggen på Fannrem med Rolf Wærnes som løpsleder. Løypelegger Ola Neraune utnyttet et relativt åpent myrområdet godt og fikk til mange fine strekk som skapte litt bryderi for flere.

Fire nybegynnere, to fra Gaula og to fra Orkanger fullførte 1,5 km nybegynnerløype.

I den 2 km lange løypa Gul tok Melhusløperen Mijam Halvorsrud en grei seier framfor Åse Høgsteggen, Leik og Håkon Wærnes Øfsti.

Samme lengde har Hvit, men har vanskeligere strekk og poster. Det stilte 13 løpere i løypa og her ble det dobbeltseier til Melhus ved Tine Sunnset og Kåre Onsøyen før Anne Kari Stubbsjøen, Leik.

Grønn løype er 3 km lang og der fikk Leik dobbeltseier med Sven Olav Åmot og Tone Almås og Hege Solhjem Melhuus fra Melhus like bak. Dette er Svein Olav`s tredje løyeseier i år.

Rød løype er 4 km og hadde 13 løpere. Svein Unsgård, Leik tok sin første løypeseier for sesongen framfor Sivert Bellingmo, Gaula og Stein Ivar Foss, Melhus.

Blå er lengste løypa på 5,5 km. Her tok Audun Bakk sin tredje løypeseier for sesongen, denne gangen foran Ola Keiserås og Runar Krognes begge Leik.

I lagkampen spiste Melhus seg litt innpå Leik sin ledelse, men ble det litt for lite til å tru Leik sammenlagt? Det gjenstår ett individuelt løp som Gaula arrangerer om to uker og en stafett om en måned og begge teller i lagkonkurransen. 600 poeng fordrer 10-12 flere løpere fra Melhus enn Leik på neste løp, så det er ikke umulig. Følg med i neste løp!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.