Plukk poster og bær - skogen er full!

Postet av Turorientering den 11. Aug 2023

AUGUST - PLUKK I VEI! 

Tid for mosjon, post- og bærplukking! 

Skogen oser av bær, især der TurO-postene står! Tviler du på om du finner bær, velger du et TurO-kart som tar deg til nye stier i skogen, og der hvor ikke alle andre går! Kartet viser vei, så kom deg ut og nyt skogens bær og skann poster på veien. Ta på godt vannavstøtende skotøy og nyt naturen! Bring med litt drikke og en matbit, da blir turen optimal!

TurO-klubben med flere fordeler
Har du sjekket TurO-klubbens tilbud? Nyhet i år. Kanskje en av turene der er gratis for deg i ditt område du vil gå? Da vil det fort lønne seg å bli medlem for bare 50 kr i årlig avgift! Et kart koster ofte mer enn den årlige avgiften. 

Områder i hele Norge
Arrangører legger ofte ut nye kart og poster, så følg med i ditt nærmiljø, gå til Finn turer! Har du allerede tatt alle poster der er mulighet til å velge en annen arrangør (Finn arrangør) og bli kjent med nye naboområder! Du vil bli overrasket hvor mye vakkert det finnes!

Oslo/Viken har et et utrolig utvalg av turer og poster, se oversikt her

TurO-appen
Har du lasten ned TurO-appen? Bruk samme epost og passord som du bruker i webportalen turo.no. Mye spennende informasjon å hente der:-) 

Se våre informasjonssider om appen mer info

Last ned app


2 Kommentarer

Se verdenscupen fra Tsjekkia 2-6 august med norsk kommentator!

Postet av Turorientering den 27. Jul 2023


Den kommende verdenscuprunden – i Tsjekkia fra 2. – 6. august – vil dessverre ikke bli vist på NRK, men i den anledning har Det Internasjonale Orienteringsforbundet (IOF) gleden av å tilby det norske orienteringspublikummet en ekstratjeneste.

De sender fra konkurransene i Tsjekkia med norsk kommentator. Det er velkjente Kjell-Erik Kristiansen som blir formidlerstemmen på IOF sin plattform under alle de fire konkurransene i Tsjekkia fra 2. – 6. august.

Med norske øyne blir det spennende å se verdenscupleder – og VM-vinner – Kasper Fosser tilbake i Tsjekkia hvor han vant sin første VM-tittel for 2 år tilbake.

I tillegg vil vi få en «forsmak» på hva vi kan vente under høstens EM-sprint, når denne verdenscuprunden innledes med sprint i gatenettet i Česká Lípa.

For å få med deg all action fra de fire konkurransene i Tsjekkia koster det 30 euro.
En enkelt konkurranse koster 9 euro.

Du kjøper «billett» hos IOF: her


Sendetider verdenscuprunde 2 Tsjekkia:

Sendetider (UTC +2)
Onsdag 2. august – Sprint 16:00-18:30
Torsdag 3. august – Sprintstafett 17:00-18:30
Lørdag 5. august – Mellomdistanse 11.00-15.30
Søndag 6. august – Langdistanse 11:00-15:30
NYHET Senja - Vilt, spektakulært og vakkert i Midt-Troms

Postet av Turorientering den 26. Jul 2023Nyhet Sør-Tranøy IL, som holder til helt sør på Senja, er blitt oppfordret av medlemmer til å starte opp med turorientering. Denne oppfordringen er nå blitt en realitet! Hva med en liten reise til vakre Midt-Troms og ta en drøss med poster i de mest vakreste omgivelser!  
Det finnes Midt-Troms. Velkommen til Senja, Sør-Tranøy!

Turorienteringssamarbeid i Midt-Troms

Hele 295 poster fra innland til kyst fordelt over følgende fem kommuner: Bardu, Målselv, Dyrøy, Sørreisa og Senja. Et nydelig samarbeid mellom seks klubber i i Midt-Troms om turorientering. Klubbene som inngår i samarbeidet er Bardu IL, Mellembygd OL, Målselv IL, Sørreisa OL, OK Silsand og Sør-Tranøy IL. 

God tur! 
Ta poster, mens du lader bilen!

Postet av Turorientering den 24. Jul 2023

Skoda Luftetur-lokasjoner i NORGE


Utnytt ladetiden med en luftetur og litt bevegelse mens du lader bilen! 

Skoda Luftetur er et lavterskeltilbud for alle som vil prøve seg på enkel TurOrientering, og få opplevelser du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Noen få poster eller stolper er satt ut som en liten runde som ikke tar lang tid, men gir energi til flere enn kun bilen!

Her er lade-lokasjoner:

 • Søgne, ved E-18
 • Bjorendal (Arendal), ved E18 
 • Moheim (Telemarksporten)
 • Storebaug (Moss)
 • Vinje (Åmot) 
 • Veggli sentrum, ved FV40
 • Ål, ved RV7
 • Mo (Førde)
 • Elverum, ved RV3
 • Oppdal, ved E6
 • Grong, ved E6
 • Setermoen, ved E6
 • Rustadhøgda (Bardufoss), ved E6

Detaljer om turene finner du i TurO-appen  når du er i samme område. 


Skoda luftetur vil du finne nær disse stedene:

Bardufoss, Setermoen, Grong, Oppdal, Ål, Førde, Elverum, Veggli, Åmot, Seljord, Telemarksporten, Arendal, Søgne og Moss. Klikk her for SKODA LUFTETUR og du vil du finne oppdatert oversikt over alle turene.


Ta et bilde!

Vi oppfordrer flest mulig som prøver en Luftetur i sommer til å legge ut et bilde fra turen på Facebooksiden " "Turorientering i Norge". 


God luftetur i sommer!

Last ned TurO-APPEN!!

Postet av Turorientering den 18. Jul 2023

Skann QR-kode på bildet. Den tar tar deg rett til app-butikkene!  

Appen har mange nye og bedre funksjoner som er enkle å ta i bruk.
Nå kan du skanne postens QR-kode superenkelt med turo-appen på mobilen. Lett finner du frem til turer i nærheten,  og du kan også se alle gratispostene som er tilgjengelige å skanne. Ja, kanskje det står en post i nærheten av deg!

Gå ikke glipp av litt moro, trim og godfølelse! 

Ta med venner eller familie på tur og let etter poster! Vi lover at du får gode opplevelser! Vi har tur-kartet og ruten du skal gå, du har lysten og motivasjonen på å prøve noe nytt! Er du helt ny, anbefaler vi deg å starte med Grønne Turer!

Les også om vår nye klubb; TurO-klubben

Lykke til ! Kom i gang og riktig god tur!


5 Kommentarer