Oslo: Ta vinterposter og en velfortjent eplekake på Frognerseteren!

Postet av Turorientering den 22. Feb 2024

Arrangør Heming har lagt ut flere turer i kremen av Nordmarka!


Beste Nordmarka; Frognerseteren, Skjennungen, Bjordammen og Kobberhaugen!

TurO-arrangør Heming Orientering har nettopp lagt ut mange vinterposter som står ute helt frem til 15 april. SkiTurO som er et familievennlig turopplegg for den fine hvite årstiden! Fire turer/kart og til sammen 40 poster plassert i “indrefileten” 
av Oslos ski-eldorado Nordmarka! 

SkiTurO 1 er en Grønn tur og har 10 nærposter plassert i det mangfoldige løypenettet i og rundt Frognerseteren og Øvresetertjern. Løypene som er oransje på kartet er ikke alltid er oppkjørte, men det er som regel noen før deg som har tråkket løype – gjennom et nydelig terreng! Vi anbefaler klassiske skiene på akkurat denne turen:-).
NB! Denne turen er gratis for medlemmer av TurO-klubben! 😃 Les mer om dette tilbudet og hvordan man blir medlem her: turoklubben.no


Parkering og #Ruter
I området her er det mange parkeringsplasser, både ved Hemingseter (syd for Frognerseteren), Frognerseteren/Sporten, Øvresetertjern og Tryvann, eller man kan ta T-banen til Frognerseteren stasjon.


Nyttig informasjon:

  • Alle skiløyper er ikke alltid preparert og snøforholdene kan variere gjennom sesongen. Sjekk dagens føre og preppestatus i appen iMarka eller på skiforeningen.no/utimarka/foremelding/. Løypene i akkurat dette området kan også sjekkes i appen/nettstedet Skisporet (Nordmarka syd BYM).
  • Alle postene er ment for å kunne nås med ski på bena. Vær så snill å vis hensyn og ikke gå med annet fottøy i preparerte skispor.
  • Ikke forsøk å gå over vann som ikke er merket med bambusstikker og hvor det tydelig er kjørt opp løype med scooter.

Da er det bare å starte opp jakten på 40 poster og skanne hver av dem med appen. Postene står ute til og med 14. april 2024.

Har du ikke TurO-appen? Last appen ned her: App Store og Google Play

Mer om tilbudet kan leses her; Hemings Ski-TurO

God tur!:-)