Ta poster, mens du lader bilen!

Postet av TurO-klubben Norge den 24. Jul 2023


Skoda Luftetur-lokasjoner i NORGE!

Utnytt ladetiden med en luftetur og litt bevegelse mens du lader bilen! 


SKODA Luftetur er et lavterskeltilbud for alle som vil prøve seg på enkel TurOrientering, og få opplevelser du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Noen få poster eller stolper er satt ut som en liten runde som ikke tar lang tid, men gir energi til flere enn bilen!

Her er lade-lokasjoner:

 • Søgne, ved E-18
 • Bjorendal (Arendal), ved E18
 • Moheim (Telemarksporten)
 • Storebaug (Moss)
 • Vinje (Åmot)
 • Veggli sentrum, ved FV40
 • Ål, ved RV7
 • Mo (Førde)
 • Elverum, ved RV3
 • Oppdal, ved E6
 • Grong, ved E6
 • Setermoen, ved E6
 • Rustadhøgda (Bardufoss), ved E6

Detaljer om turene finner du i TurO-appen  når du er i samme område. 


Skoda luftetur vil du finne nær disse stedene:

Bardufoss, Setermoen, Grong, Oppdal, Ål, Førde, Elverum, Veggli, Åmot, Seljord, Telemarksporten, Arendal, Søgne og Moss.


Klikk her for Skoda Luftetur og du vil du finne oppdatert oversikt over alle turene.


Ta et bilde!

Vi oppfordrer flest mulig som prøver en Luftetur i sommer til å legge ut et bilde fra turen på Facebooksiden "Turorientering i Norge". 


God luftetur i sommer!

Norgesferie - Ta en luftetur mens du lader batteriene!

Postet av TurO-klubben Norge den 6. Jul 2023


Škoda og Norges Orienteringsforbund tilbyr enkle orienteringsløyper for alle på Norgesferie!

Bilde: Fra Skoda luftetur Førde. Foto: Knut Even Hole


- Vi vet at det er mange nordmenn som velger Norgesferie denne sommeren, og flere skal ut på langtur. Derfor har vi sammen med Norges Orienteringsforbund lansert Lufteturet gratis tilbud bestående av korte orienteringsløyper for hele familien, plassert langs de mest trafikkerte hovedårene, ladestasjonene og rasteplassene i landet, sier Per Christian Worren, markedssjef i Škoda Norge.

Luftetur er et lavterskeltilbud for alle som vil prøve seg på orientering, og samtidig få tilgang til opplevelser de kanskje ikke hadde funnet på egenhånd.

Våre lokale orienteringsklubber har laget fine, enkle løyper for familier med både små og store barn. Vi håper mange gjennom dette får oppleve orienteringsglede ved enkel «skattejakt» rundt omkring i landet, samtidig som de får en viktig avkobling fra kjøreturen. Det klarner hjernen og gir ny energi, sier Stein Blomseth, assisterende generalsekretær i Norges Orienteringsforbund.

Skoda står midt i den største merkevareendringen på over 30 år, med nytt designspråk, ny logo og nye målgrupper og tydeligere posisjonering.

- For oss er opplevelsene som tilgjengeliggjøres gjennom våre biler like viktig som kjøreopplevelsen i seg selv. Dette er derfor et perfekt konsept som bidrar til å gjøre turen enda mer innholdsrik ved at man opplever nye steder og norsk natur, forteller WorrenDet er dessuten ingen tvil om at en pause og avkobling kan bidra til bedre trafikksikkerhet for sjåfører på langtur.

Lufteturene er plassert fra Søgne i sør til Bardufosstun i nord, og er tilgjengelig i TurO-appen fra 6.juli.


Skoda luftetur vil du finne nær disse stedene:

Bardufoss, Setermoen, Grong, Oppdal, Ål, Førde, Elverum, Veggli, Åmot, Seljord, Telemarksporten, Arendal, Søgne og Moss.

Klikk her for SKODA LUFTETUR og du vil du finne oppdatert oversikt over alle turene.

Vi oppfordrer flest mulig som prøver en Luftetur i sommer til å legge ut et bilde fra turen på Facebooksiden " "Turorientering i Norge". 

God tur i sommer!4 Kommentarer