Info fra O-gruppa

Postet av Tormod Skilag den 17. Aug 2021

På tide med litt info fra O-gruppa. Her er bilde fra treningsløpet ved Langtjønn 11.aug. Nokre er kommet i mål og nyter kaffen, andre er på tur inn . Ole og Jon Håvard i ivrig diskusjon om vegvalg og evt bommerter.

Nå står det att 3 løp. Lomsetra, Kvamsfjellet og Gålå. Oppfordrer all til å møte opp for ei god treningsøkt. Vi har alle godt av å øve på bruk av kart og kompass. Det er på onsdager kl 18. Siste løpet på Gålå starter kl 17.. ( kan bli mørkt )

På programmet  har vi hatt12 treningsløp. "Myggklasken"  ( ved Melingen ) som gjekk 17.juli hadde 108 på start. Det er vi veldig godt tilfreds med. Folk fra heile landet la ferien i området og vårt arrangement. ( litt penger i kassa vart det også)  Ellers er frammøte på +/-  15 stk

Vedr Turorientering så går vi nå inn i siste mnd. Postane står ute til 19.sept. Du har enda god til til å besøke poster du manglar. 

Vi har ikkje gløymt FINN FRAM dagen. Det blir i begynnelsen av sept med startplass ved Badstugu  ( Info kjem etter kvart )  Dette er eit enkelt O-opplegg som passer for den yngste garde, men også for den som vil lære litt om bruk av kart og kompass..... Da møtes vi der da .....kanskje. Velkommen





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.