40 poster gratis Høstjakt i Asker. Mens vi planlegger neste sesong

Postet av Asker Skiklubb den 27. Okt 2023

Asker Skiklubb feirer at Askeladden er den turorienteringen i Norge med flest deltagere, og i den sammenheng gir vi alle medlemmer i Asker Skiklubb anledning til å være med på innspurten av årets sesong, gratis!
For 2023-sesongen er det fortsatt 4 kart med til sammen 40 poster ute: I Asker sentrum, Bondivann rundt, på turstier langs Blakstadelva, og i boligområdene på Båstad. Alle fine muligheter til å oppdage nye steder i nærmiljøet ditt. Askeladden Turorientering tar deg til steder du ikke har vært før! En fin anledning til å variere høst-treningen, eller som oppdagelsesferd med familien. Sjekk ut https://www.turorientering.no/.../281/coursepackages/485

Postene registreres med QR-kode på posten, vha appen turorientering, eller fra denne siden (turo.no/asker). Les mer om innlogging og bruk av appen på turo.no, og ta evt kontakt med oss på askeladden@asker-skiklubb.no hvis du trenger hjelp. Sesongen varer til 4. desember, og med en fin sluttspurt kan vi kanskje passere 100 000! registrerte klipp i år?


Planleggingen av 2024 er i gang! Nylig møttes vi for gjennomgang av neste års områder. Fra venstre: Øyvind (på vegne av Maria), Gunnar, Vivian, Håkon, Margrethe, Marit, Toril, Jon Arvid, Gjermund og Haakon.  Thomas var ikke med, men han er i gang med klargjøring av vinterpostene.


Planleggingen av 2024 er i gang! Nylig møttes vi for gjennomgang av neste års områder. Men husk at sesongen ikke er over enda. Høstjakta med 4 kart kan nå lastes ned gratis fra https://www.turorientering.no/.../281/coursepackages/485 
Fra venstre: Øyvind (på vegne av Maria), Gunnar, Vivian, Håkon, Margrethe, Marit, Toril, Jon Arvid, Gjermund og Haakon. 
Thomas var ikke med, men han er i gang med klargjøring av vinterpostene.registreringsbrikke for o-løp savnet ved Solli

Postet av Asker Skiklubb den 8. Okt 2023

En av våre deltakere har sendt oss en henvendelse:

Var med i et o-løp ("privat") fra Solli i går. I løpet ble det brukt en del av postene på Askeladden turorientering.
Jeg mistet min registreringsbrikke et sted rundt post 10O på Vestliakartet - og vestover fra den posten.
Henvendelsen bare i tilfelle noen skulle ha funnet den og gitt beskjed til dere som arrangører av Askeladden. Brikken er i rosa plast og har et entydig registreringsnummer.


Ta kontakt hvis du har funnet brikket så viderformidler vi kontakt