Siste helg for Askeladden 2023, men vinterpostene for 2024 er ute!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 30. Nov 2023

Kjære alle deltakere i Askeladden Turorientering

Vi minner om at mandag 4. desember er siste dag postene i Høstjakta står ute, dette gjelder 4 kart i Askers nærområder. Kartene kan nå lastes ned gratis fra https://turo.no/asker - her blir det også mulig å etterregistrere klipp fram mot jul. Foreløpig er det er nesten 160 deltakere som har "klippet" alle postene i år. Totalt har vi registrert over 1400 deltakere og over 100000 klipp. Takk for årets sesong, og takk for at du deltar i Askeladden Turorientering!

De 30 vinterpostene for neste sesong står allerede ute langs skiløypene i Vestmarka. Vinterkartet finner du på midtsiden i årets karthefte, men kan også lastes ned gratis. Før skiføret setter seg kan du gå på postjakt med godt fottøy, men respekter preparerte skiløyper!  Vinterpostene kan ikke registreres før 1. januar 2024, men de henger ute helt til neste sommer.


Riktig god jul og godt nytt tur-o-år

fra oss i Askeladden Turorientering
På oppløpsiden for 2023-sesongen!

Postet av Askeladden Turorientering (Asker) den 25. Nov 2023

Vi er på oppløpsiden av årets sesong for Askeladden Turorientering. Men det er enda muligheter for å merke av de siste av de 215 postene for 2023! Høstjakta byr på 40 poster i våre nærområder.
Mange har også tyvstartet 2024-sesongen! 30 poster ligger ute langs skiløypene i mellom Vestmarksetra og Kraftkollen i Lier. Og før skiføret setter seg kan du ta på godt fottøy og gjerne med brodder og gå på postjakt! Ved Semsvann kan du finne 3 av postene for 2024.
Gratis høst- og vinterkart. Les mer på turo.no/asker 

NB! Det har vært endel diskusjon i Budstikka om turgåere til fots i preparerte skiløyper.  Ved Solli har det vært flotte skiforhold. Vis derfor  hensyn, og unngå preparerte skiløyper uten ski på beina!  Husk at vinterpostene ikke kan registreres før 1. januar 2024, men de henger ute helt til neste sommer, slik at alle skal ha mulighet til å finne dem.