Kystkartene Arnestad og Grønlia er ute

Postet av Asker Skiklubb den 29. Mar 2024

Postene på kartene Arnestad og Grønlia i Asker er nå ute. Ved Grønlia er det fortsatt (29. mars) litt snø der skiløypene har gått, og det er nok enda ikke helt klart for blåveisen. Men hvis det kribler i beina mens du venter på dagens episode av Påskekrimlekene er det bare å komme seg ut. Kartene finner du i årets karthefte fra Askeladden turorientering, les mer på turo.no/asker

NB: Ta kontakt med oss på epost (mailto:askeladden@asker-skiklubb.no) hvis du har problemer med konvoluttkodene i kartheftet. Det er noen deltakere som har fått samme kode, send oss kodene du har fått så vi kan gi deg nye koder. 

Turen i Asker sentrum tar deg med på en historisk reise

Postet av Asker Skiklubb den 19. Mar 2024

Med årets poster i Asker Sentrum har vi inkludert flere historiske steder som vi håper vil være av interesse. Du får en liten strekning av en middelaldervei gjennom Asker, den gamle kongeveien, gamle Asker sentrum, Venskaben med Askerpiken (bilde), den nye aktivitetsparken på Føyka og sentrums nyeste attraksjon med spennende arkitektur og nye spisesteder: Wesselgården med apotekerhagen (bilde). Det gamle apoteket ble flyttet ut mot jernbanen i 2002, og huser i dag en pizzarestaurant. Ta deg tid til å utforske disse historiske stedene og la deg bli inspirert av Askers rike historie og vakre arkitektur. Opplev en spennende reise gjennom tidene mens du nyter naturen og kulturen som Asker har å by på!

God tur-o-tur!

Ny bestetid for alle vinterpostene på en tur!

Postet av Asker Skiklubb den 9. Mar 2024

Vi har fått følgende melding fra Andreas Melsom Edvardsen:

Vestmarka leverer på sitt beste!
Tommy (Jauhojärvi), Thomas (Melsom Edvardsen) og jeg måtte jo prøve oss på utfordringen. I dag ble det 4:07 i bevegelse og 4:21 totalt. Strava og Polar var ikke enige om lengden, men uansett rett under 60 km. En liten stopp på plassen min måtte også til.


Utfordringen står til 1. aptril - hvem får årets raskeste tid på alle postene. Husk at postene må registreres på turo.no/asker!