Kneskjælven 2023 arrangeres lørdag 4. november - AVLYST

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 12. Okt 2023

Berger og Svelvik O-Lag ønsker alle velkommen til den 41. utgaven av vårt langdistanseløp Kneskjælven. Løpet går fra Stomperuddalen i Nesbygda og ut til Berger Skole og er på ca 16 kilometer. 

Du finner nå komplett innbydelse, påmelding og startliste på https://bos.idrett.no/next/p/64273/kneskjaelven. Under Kneskjælven menyen finner du også all annen nyttig og historisk informasjon om Kneskjælven.
Tur-O sesongen i Svelvik avsluttes søndag 24. september

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 29. Aug 2023

Tur-O sesongen i Svelvikmarka avsluttes søndag 24. september. For alle som fortsatt har noen poster igjen de ønsker å finne så begynner det derfor å haste litt. Veldig fint at så mange har registrert sine klipp på https://turo.no/Svelvik og ikke minst imponerende av de som allerede har tatt alle våre 133 poster.

Men september er en fin tid for flotte turer i marka så det er enda ikke for sent for mange fine turer.

Tur-O postene på Ebbestadkollen er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 28. Apr 2023

Da er det langhelg og flere dager hvor man kan jakte turorienteringsposter i Svelvikmarka. Vi har 13 poster i Svelvik sentrum og 30 poster på Ebbestadkollen klare. Dere finner kart på https://turo.no/Svelvik. Nå som snøværet har gitt seg satser vi på å få ut de 90 siste postene i løpet av kort tid. Da vil også våre tradisjonelle deltakerkonvolutter komme for salg hos KIWI Bjørnstad. God tur
13 sentrumsnære turorienteringsposter i Svelvik er nå klare

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 10. Apr 2023

Med fortsatt mye snø i Svelvikmarka så drøyer det nok en stund før de vanlige tur-o postene er på plass. Men fra og med i dag har vi 13 poster i Svelvik sentrum syd klare. En perfekt start på tur-o sesongen i flotte omgivelser langs Svelvikstrømmen. Du finner nedlastbart kart på https://turo.no/Svelvik og vi anbefaler bruk av app'n Turorientering for registrering av poster.
Årsmøte 2022

Postet av Berger og Svelvik O - Lag den 16. Feb 2023

Berger og Svelvik O-Lag arrangerer Årsmøte for sesongen 2022 tirsdag 28. mars kl. 18.00 hos Trude og Håvard i Østlia 14. Sakslisten blir i henhold til o-lagets vedtekter.
Vi ønsker alle medlemmer velkommen og håper så mange som mulig av dere har mulighet til å delta.