Snart er det Dølakarusell

Postet av Tormod Skilag den 25. Apr 2017

Orienteringsfolket har funne fram kompasset og er klar for ny sesong..... (Bilde: Heribert stemplar på mål )

Dølakarusellen er eit samarbeid mellom Tormod skilag og Ringebu/Fåvang ski. Vi har satt opp ei terminliste med til sammen 17 løp. På lista står også eit løp i Gausdal, på Austlid. Det er satt opp som klubbmesterskap både for Tormod og R/F. Da får alle anledning til å delta, og prøve ukjent terreng.

Nytt i år er løp på Kvam. Ved Kvamshytta. Ildsjela Hans Werp har "pussa støv av" eit gammalt kart , synfart og nå er det klart til å tas i bruk.... Spennande. Håper mange finn vegen dit.

Alle løp er lagt ut på Eventor ( O-sportens terminliste ) Ta ein titt på den. Kanskje kan du finne løp på plasser du evt er på ferie.

Vi har tjuvstarta O-sesongen med gate-o-løp . Starta opp rett etter påske. Har avvikla 2 løp i sur,kald vårvind. Men været er ingen hindring ser det ut til, og det er bra. Frammøte er over all forventning. Neste løp er 2.mai. Da er det samlingsplass ved Barhaug skule. ( I dag såg eg linerla forresten, det tyder vel på bedre vær !!)

Dølakarusellen har løp på onsdager og 1.løpet er 3.mai på Ringebu kl 18. Kart : Kjønås. Det er felles avreise fra Vinstrahallen kl 17. Bli med da vel......Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.